Showbiz

Fuego consideră retragerea din muzică la doar 47 de ani

Fuego consideră retragerea din muzică la doar 47 de ani

Fuego contemplă retragerea din muzică: Iată detaliile!

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut de toată lumea sub numele de Fuego, este la doar 47 de ani și deja ia în considerare retragerea din industria muzicală. Celebru pentru colindele sale care ne încălzesc inimile în fiecare sezon festiv, Fuego se gândește serios la momentul în care va alege să părăsească scena.

Retragerea cu demnitate

Fuego își dorește să urmeze exemplul unor mari figuri din industria muzicală și teatrului, precum Tina Turner și Tamara Buciuceanu Botez, care au ales să se retragă la apogeul carierelor lor, lăsând o impresie puternică și durabilă. Artistul este conștient de provocările pe care le aduce înaintarea în vârstă pentru un cântăreț, în special în ceea ce privește menținerea calității vocii.

„Nu-mi doresc să cânt mult! Atât cât am să pot am să cânt! Marii artiști au preferat să se retragă în vogă fiind. Am adorat-o pe Tina Turner. Am și astăzi autograful ei, cu ștampilă oficială, de la fan-clubul din New-York.”

„E înrămat la mine acasă! Ea s-a retras în plină putere. La fel, marea actriță a noastră, Tamara Buciuceanu Botez. Ca atare nu-mi doresc să cânt până la o vârstă respectabilă, până la adânci bătrâneți.”

Menținerea standardelor de performanță

Pentru Fuego, este esențial să urce pe scenă în condiții optime, atât fizic, cât și vocal. El subliniază necesitatea vocalizelor și repetițiilor constante pentru a se ridica la nivelul așteptărilor fanilor săi.

„Vreau să urc pe scenă decent, cât voi putea cânta. În plus atenție, va conta și starea vocii. Dacă un actor poate urca pe scenă și la 70 sau 80 de ani, pentru un solist e mai dificil.”

„Trebuie să-ți menții vocea, să faci vocalize, repetiții. Pe scurt, trebuie să apari în fața publicului ca o stea, așa cum te și percepe el de ani buni. Îmi doresc să cânt, dar nu foarte, foarte mult!”

Așteptările fanilor

Deși Fuego contemplă retragerea, fanii săi sunt nerăbdători să vadă ce le rezervă viitorul. Aparițiile sale pe scenă sunt așteptate cu mult entuziasm, iar dedicarea lui de a oferi spectacole de calitate rămâne neschimbată.

Indiferent de decizia finală a lui Fuego, contribuția sa la muzica românească este incontestabilă și va rămâne în inimile fanilor săi pentru mulți ani de acum înainte.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts