Showbiz

Florin Piersic: Mesaj Emoționant de pe Patul de Spital

Florin Piersic: Mesaj Emoționant de pe Patul de Spital

Florin Piersic: Mesaj Emoționant de pe Patul de Spital

Florin Piersic, îndrăgitul actor român, a transmis marți primul său mesaj public de la internare. Mesajul, plin de emoție și recunoștință, a fost făcut public prin intermediul medicului Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș.

Mesajul lui Florin Piersic

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Luminată, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau și o veste: „sunt viu” și asta datorită minunatilor doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Rosianu, Dr. Florin Crisan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel, Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Serban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar…m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public. Florin Piersic”

Starea de Sănătate a Actorului

Starea de sănătate a lui Florin Piersic se îmbunătățește constant, deși va rămâne internat pentru moment la Spitalul Foișor. Medicul Adrian Marinescu, care l-a vizitat luni pe actor, a confirmat că acesta se simte stabil din punct de vedere cardiac, dar are afecțiuni care necesită monitorizare atentă pentru a preveni complicațiile.

Parcursul Medical al lui Florin Piersic

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost internat joi la Spitalul „Foișor” pentru înlăturarea protezei de la genunchi, identificată ca sursă a unei infecții severe. În ultima lună, actorul a fost tratat la Spitalul Militar din Cluj și apoi transferat la Institutul de Cardiologie din Cluj-Napoca pentru îndepărtarea sondelor de la stimulatorul cardiac. Ulterior, a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din București.

Medicul Adrian Marinescu a explicat că procesul de vindecare al infecției este pozitiv, dar necesită timp pentru rezolvarea completă a oricăror potențiale focare infecțioase.

Florin Piersic continuă să fie o sursă de inspirație și un simbol al puterii de a lupta, iar mesajul său plin de speranță și recunoștință a adus alinare și bucurie numeroșilor săi admiratori.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts