Showbiz

Florin Dumitrescu a anunțat după 11 ani de căsătorie: “Suntem pur și simplu norocoși”

Florin Dumitrescu a anunțat după 11 ani de căsătorie: “Suntem pur și simplu norocoși”

Chef Florin Dumitrescu a împărtășit recent cu fanii săi de pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, marcând 11 ani de căsătorie cu soția sa, Cristina Dumitrescu. Acesta este cunoscut pentru sinceritatea sa și pentru modul deschis în care își exprimă sentimentele online.

Florin a scris: “11 ani de când Sima a devenit Dumitrescu. Suntem pur și simplu norocoși, ne-am găsit și nu ne-am mai dat drumul de atunci. Am sărbătorit în curtea unde ne-am cunoscut, pe Toamnei 101, la Escargot, ne-a gătit Exarhu și ne-a cântat Fane Lăutaru’, a fost prima noastră petrecere reușită de care povestim și astăzi cu ai noștri.”

El a continuat cu un mesaj special pentru soția sa: „Zelda, la mulți ani, dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea”, arătând cât de puternică este legătura dintre ei.

Fanii au reacționat rapid, felicitându-i pe cei doi, mai ales că în fotografie, Cristina apare însărcinată. Imaginea este una veche, surprinsă la prima lor petrecere descrisă de Florin.

În paralel, fanii MasterChef au motive de bucurie. Noile episoade cu Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea încep să fie difuzate, semn că filmările pentru noul sezon sunt în plină desfășurare. Emisiunea revine pe micile ecrane după o pauză de câțiva ani, stârnind entuziasmul fanilor.

Într-un promo recent, Florin Dumitrescu întreabă retoric: „Ai simțit lipsa noastră?”, sugerând că el și colegii săi sunt nerăbdători să revină în atenția publicului. Cătălin Scărlătescu adaugă cu un zâmbet: „Sigur că da, recunoaște!”, în timp ce Sorin Bontea îi încurajează pe aspiranții bucătari: “Și nouă de tine! E timpul să îți duci pasiunea la nivelul MasterChef. Acum ai unul, două, trei motive în plus ca să te înscri. Hai să îți iei șorțul!”.

Pentru cei pasionați de gătit, înscrierile la MasterChef România sunt deschise pe site-ul talent.protv.ro. Castingurile se vor desfășura în mai multe orașe din țară: Timișoara pe 11 mai, Cluj-Napoca pe 13-14 mai, București pe 18-19 mai și Iași pe 1-2 iunie.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt trei dintre cei mai apreciați bucătari din România. Contribuția lor la MasterChef România a sporit popularitatea competiției, iar farmecul și umorul lor fac din această emisiune una dintre preferatele publicului.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts