Showbiz

Florin Busuioc dezvăluie dorința de a se muta la New York și lecțiile de viață pentru fiicele sale

Florin Busuioc dezvăluie dorința de a se muta la New York și lecțiile de viață pentru fiicele sale

Florin Busuioc: Dorința de a se muta la New York și lecțiile de viață pentru fiicele sale

Într-un interviu recent acordat emisiunii „Cafea cu visuri”, moderată de Oana Andoni, Florin Busuioc, cunoscut tuturor drept Busu, a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare. Îndrăgitul prezentator de la PRO TV a vorbit despre visul său de a se muta în New York și despre lecțiile de viață pe care le-a primit de la tatăl său și pe care vrea să le transmită mai departe fiicelor sale.

România prin ochii lui Busu

În cadrul emisiunii, Busu a povestit despre locurile sale preferate din România, subliniind frumusețea și unicitatea peisajelor noastre. Printre destinațiile sale de suflet se numără Împărăția lui Zamolxe, Bisericile de lemn din Sălaj, Maramureș și Delta Dunării. „România este fabuloasă… este maxim din ce poate să existe într-un peisaj, într-un relief,” a spus Busu, încântat de bogăția naturală a țării noastre.

Întâmplări inedite din călătoriile prin România

Florin Busuioc a împărtășit și câteva întâmplări amuzante și pline de adrenalină din periplurile sale. „Am avut două întâlniri cu ursul… ridic capul și văd un cap de urs la 3 metri… Ursul s-a uitat la mine, eu la el,” a relatat acesta. De asemenea, a povestit despre o experiență neobișnuită: „Vedem o femeie… care intră sub pământ, o femeie care are o covată cu aluat în mână și care intră sub pământ.” Acesta a explicat că femeia se ducea să coacă pâine într-un cuptor tradițional subteran, însă el nu a rămas să vadă mai multe.

Lecția de viață pentru fiicele sale

Un aspect emoționant al interviului a fost momentul în care Busu a vorbit despre o lecție de viață prețioasă primită de la tatăl său, pe care dorește să o transmită mai departe fiicelor sale. „Să-și urmeze visul, să facă numai ceea ce își doresc… nu ce li se spune, nu ce li se impune,” a subliniat prezentatorul meteo, evidențiind importanța de a-ți urma pasiunile și visele în viață.

Schimbările din viața sa după problemele de sănătate

După ce a trecut prin probleme de sănătate, Florin Busuioc a făcut schimbări semnificative în stilul său de viață. A adoptat un regim alimentar echilibrat și a renunțat la anumite alimente dăunătoare. „Încă nu arăt foarte bine, mai am de slăbit cam 15 kilograme, am slăbit deja 15, cu regim și cu niște proceduri de modelare corporală,” a dezvăluit el. La micul dejun, preferă un iaurt cu afine, zmeură, puțină nucă pisată și o linguriță de miere, adăugând uneori ovăz, semințe de in sau chia.

Visul de a trăi în New York

Când Oana Andoni l-a întrebat care ar fi locul în care și-ar dori să se mute, Busu a răspuns fără ezitare: „Aș pleca la New York. De tot.” Fascinat de dinamismul și diversitatea metropolei americane, Florin Busuioc și-ar dori să trăiască acolo pentru a experimenta o viață complet diferită.

Acest interviu oferă o imagine completă a omului din spatele ecranului, dezvăluind nu doar pasiunile și visele sale, dar și lecțiile valoroase pe care dorește să le transmită mai departe.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts