Showbiz

Florin Busuioc: Confesiuni despre Familie și Carieră

Florin Busuioc: Confesiuni despre Familie și Carieră

Florin Busuioc, cunoscutul prezentator al buletinului meteo de la PRO TV, a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa personală în cadrul emisiunii „E OK să fii vedetă?” realizată de Dana Săvuică pentru revista OK Magazine.

Busu a discutat deschis despre motivele care l-au determinat să se despartă de familia sa, subliniind că nu regretă această decizie. El a explicat că fără curajul de a se desprinde de ai lui, nu ar fi avut cariera pe care o are astăzi și nu ar fi întâlnit oamenii importanți care i-au influențat traiectoria profesională.

„În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamț și am făcut o familie acolo, n-aș fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Și mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a declarat Florin Busuioc pentru OK Magazine.

De asemenea, Busu a vorbit și despre relația sa complicată cu fiul său. În momentele critice, când fiul său se afla între viață și moarte după un infarct suferit pe scena unui teatru din Craiova, Florin i-a trimis un mesaj emoționant, exprimându-și regretul pentru modul în care s-a comportat cu el. Această experiență l-a făcut să lipsească o perioadă de pe micile ecrane.

În interviu, actorul a reflectat asupra începuturilor sale și a visurilor de atunci, menționând că în 1990 nu se gândea deloc la o carieră în televiziune. Visul său principal era să fie un actor remarcabil pe marile scene ale teatrului românesc. Cu toate acestea, deciziile luate pe parcursul vieții l-au condus pe un alt drum, unul în care a reușit să construiască o carieră de succes în televiziune.

Busu a recunoscut că se simte vinovat pentru alegerile făcute, dar nu regretă traseul său, fiind conștient că fiecare decizie a contribuit la dezvoltarea sa profesională și personală.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts