Showbiz

Fiul lui Theo Rose, Sasha Ioan, sărbătorit cu o petrecere specială

Fiul lui Theo Rose, Sasha Ioan, sărbătorit cu o petrecere specială

Fiul lui Theo Rose, Sasha Ioan, a împlinit recent un an, iar celebrarea a fost una pe măsură. Micuțul Sasha, născut pe 15 iunie, este rodul iubirii dintre cântăreața Theo Rose și regizorul Anghel Damian. Spre deosebire de alte vedete care preferă petreceri fastuoase, Theo a optat pentru o aniversare intimă, organizată acasă la părinții ei.

Sasha a fost în centrul atenției, primind toată dragostea și atenția familiei. Bunicul lui a făcut senzație la petrecere, îmbrăcându-se în costum de supererou, după cum a împărtășit Theo pe Instagram. Artista a postat câteva imagini adorabile, alături de mesajul:

„Sasha, 1! N-am făcut petrecere, dar am avut baloane, tort și animator. Mulțumim pentru urări.”

Theo Rose și Anghel Damian își doresc să aibă o familie numeroasă, visând la trei copii. În privința nunții, cei doi preferă o ceremonie restrânsă, evitând un eveniment de amploare. Theo a subliniat că își dorește ca momentul să fie unul intim:

“Eu îmi doresc, pentru început, o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie o petrecere cu 500 de invitați. Poate pe viitor mi-aș dori să fie și asta, dar înainte trebuie sa fie un moment de intimitate, după care, cumva, poți să împărtășești și bucuria cu lumea. Dar sunt două lucruri distincte, nu pot fi făcute în același timp. Organizarea unui eveniment presupune o cu totul altă stare emoțională față de un moment în care îți declari iubirea față de cineva și te legi pe viață”, a declarat Anghel Damian.

Înainte de a-l cunoaște pe Anghel, Theo Rose a avut o relație de cinci ani cu Alex Leonte. Întrebată de ce nu a dorit să devină mamă în acea perioadă, artista a explicat sincer:

“O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil. Cred că am și simțit asta. Nu mă gândeam la asta, poate declarativ. Până la final cred că a devenit așa. Alex este un băiat foarte frumos și așa când discutam noi de cum ar arăta copilul ni se părea tare, dar nu, nu am simțit. Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine. O lungă perioadă am fost, au fost 5 ani, în care a fost fix ce aveam nevoie. Nici nu s-a întâmplat. Dacă se întâmpla, eu nu făceam avort. Nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă”, a declarat Theo Rose.

Această sărbătoare specială a marcat nu doar primul an din viața lui Sasha, ci și o nouă etapă pentru Theo Rose și familia sa, demonstrând că adevărata bucurie vine din momentele petrecute alături de cei dragi.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts