Showbiz

Finala Survivor All Stars: Controverse și Reacții

Finala Survivor All Stars: Controverse și Reacții

Fanii au luat foc după finala Survivor All Stars. Acuzații după ce Zanni a câștigat 100.000 de euro: “Tot concursul a fost o făcătură”

Sezonul intens al Survivor All Stars s-a încheiat joi seara cu victoria lui Zannidache, care a câștigat marele premiu de 100.000 de euro. După o competiție plină de tensiuni, conflicte și trasee din ce în ce mai dificile, Zanni a ieșit învingător în fața lui Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

Zanni a câștigat Survivor All Stars

Finala Survivor All Stars a adus în fața publicului doi Războinici și un Faimos. Cei trei finaliști, Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, s-au luptat pentru marele premiu. În final, alegerea publicului a fost decisivă, iar Zanni a fost desemnat câștigător.

„Cei de acasă au ales campionul din această seară! Iar numele acestui campion este Zannidache. Îţi voi înmâna trofeul şi cecul de 100.000 de euro. Felicitări, tu eşti campionul! Iar vice campionul este Iancu, felicitări tuturor pentru tot ce aţi arătat! Deschidem castingul pentru un nou sezon. Mulţumim tuturor şi ne înclinăm!”, a declarat Daniel Pavel.

Dezamăgiri după finala de joi, 30 mai 2024

Imediat după anunțarea câștigătorului, pagina de Facebook a Survivor All Stars a fost invadată de comentarii negative. Fanii s-au arătat dezamăgiți de rezultat, acuzând PRO TV de manipulare.

„Tot concursul a fost o făcătură…de la început pana la sfârșit! Mi-am irosit 5 luni din viata sa ma uit la cel mai de kkt sezon!” / „Bravo Iancule pentru verticalitate. În direct, Protv- ul n- a mai putut să taie la montaj, adevărul pe care l- ai rostit: ” Eu sunt singurul concurent căruia nu I s- a stins flacăra Survivor!”. Tu meritai trofeul!” / „Nu pot sa cred ,de ce pro tv iarăși ați făcut pomană parcă nu mai el a jucat la survivor” / „Sper din toată inima ca să nu mai existe aceasta emisiune care susține cazurile sociale și eliminatii reprimiti din mila!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Ce este Survivor All Stars România?

Survivor All Stars România este un reality show care aduce împreună cei mai buni concurenți din sezoanele anterioare ale emisiunii de la Pro TV. Acest format special le oferă șansa de a concura din nou pentru titlul suprem de supraviețuitor.

Competiția s-a desfășurat într-o locație exotică și izolată de civilizație, unde concurenții au fost împărțiți în triburi. Aceștia au trebuit să supraviețuiască cu resurse minime, să facă față provocărilor fizice și mentale intense pentru a câștiga recompense și imunitate, evitând astfel eliminarea. Show-ul le-a testat limitele rezistenței fizice și psihice, abilitățile de supraviețuire și strategiile de joc.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts