Generale

Evitați aceste obiecte pe masa de bucătărie pentru a păstra armonia acasă – Sfaturi de la Lidia Fecioru

Evitați aceste obiecte pe masa de bucătărie pentru a păstra armonia acasă - Sfaturi de la Lidia Fecioru

Pașii spre o casă armonioasă: Ce să eviți să lași pe masa de bucătărie peste noapte

În căutarea echilibrului și pozitivității în locuințele noastre, există anumite obiceiuri și obiecte pe care ar fi înțelept să le reconsiderăm. Lidia Fecioru, cunoscută pentru expertiza sa în bioterapie și medicină alternativă, ne împărtășește o parte din înțelepciunea sa privind elementele ce ar putea perturba armonia în căminul nostru.

Unul dintre cele mai surprinzătoare lucruri pe care Lidia le descurajează este păstrarea cuțitelor pe masa de bucătărie peste noapte. Se pare că aceste ustensile, dacă nu sunt așezate corespunzător după utilizare, pot alunga prosperitatea și norocul din casa noastră. Este un sfat pe care mulți dintre noi l-am putea trece cu vederea, dar care, potrivit Lidiei, are un impact considerabil asupra energiei din locuință.

Nu doar cuțitele sunt sub lupa expertei. Oglinda spartă, de exemplu, este un alt simbol negativ bine cunoscut. Lidia recomandă să ne debarasăm de aceasta imediat pentru a evita atragerea neșanselor. La fel, ea sugerează că găurile din pereți sau pânzele de păianjen nerezolvate pot fi prevestitoare ale unor evenimente nefavorabile.

Pe lângă acestea, bioenergoterapeutul ne îndeamnă să ne gândim de două ori înainte de a păstra tablouri cu tematici sumbre, obiecte decorative de culoarea pământului, figurine din gips, dar și cadourile nedorite sau ustensilele de curățenie uzate. Toate acestea, spune Lidia, pot influența negativ vibrațiile din casa noastră.

În contrast, Lidia ne îndreaptă atenția către obiectele și practicile care pot aduce beneficii. Cristalele, de exemplu, sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a echilibra energiile dintr-un spațiu. Ficusul este o altă recomandare valoroasă, această plantă fiind apreciată pentru abilitatea de a absorbi energia negativă și de a aduce calmul într-un cămin.

Nu în ultimul rând, obiectele decorative ce simbolizează prosperitatea, cum ar fi un bol rotund cu bani de hârtie sau tablouri ce reprezintă curcubeul sau pasărea Phoenix, sunt văzute ca aducătoare de noroc și reînnoire.

Prin urmare, ar fi benefic să luăm în considerare aceste sfaturi și să facem alegeri conștiente despre ce obiecte își găsesc locul în căminele noastre, pentru a cultiva o atmosferă de pace și prosperitate.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts