Showbiz

Eva Măruță îi lasă fără replică pe Andra și Andreea Raicu cu întrebările sale neașteptate

Eva Măruță îi lasă fără replică pe Andra și Andreea Raicu cu întrebările sale neașteptate

Eva Măruță și Întrebările Sale Surprinzătoare: Cum a Reacționat Andra

Recent, familia Măruță a avut un motiv special de sărbătoare – ziua de naștere a mamei lui Cătălin Măruță. Evenimentul a fost marcat cu multă veselie, poze și urări distribuite pe rețelele sociale. În centrul atenției a fost din nou Eva, mezina familiei, care nu încetează să își surprindă părinții cu replicile ei inedite.

Aniversarea a avut loc într-un restaurant unde s-au creat amintiri de neuitat. În timpul petrecerii, Eva Măruță a avut un moment de curiozitate care a luat-o prin surprindere pe Andra.

Eva, cunoscută pentru întrebările ei directe și amuzante, a întrebat-o pe Andra: „Te simți fericită la ziua de naștere a soacrei tale?” Andra, un pic blocată la început, a răspuns râzând: „Da, mă simt fericită la ziua soacrei mele, da, mama!” Apoi a îmbrățișat-o pe mama lui Cătălin.

Cătălin, întrebând și el: „Soacra?”, a primit o întrebare și din partea Evei: „Și tu, apropo! Tu te simți fericit la ziua de naștere a mamei tale, frumușica?” Răspunsul lui Cătălin a fost plin de afecțiune: „Te iubesc! Normal că mă simt!”.

Această conversație plină de umor a fost postată pe InstaStory-ul Andrei, spre deliciul urmăritorilor lor.

Eva Măruță și Andreea Raicu: O Confruntare Surprinzătoare în Emisiunea „La Măruță”

Nu este prima dată când Eva reușește să surprindă cu replicile ei. Într-una dintre edițiile emisiunii „La Măruță”, Eva a reușit să o lase fără replică pe Andreea Raicu, o invitată a emisiunii. În timpul unei provocări, Andreea a făcut câteva greșeli, iar Eva a fost rapidă să le observe: „Ai greșit de două ori!”.

Surprinsă, Andreea a întrebat: „Scuză-mă, tu cu cine ții? Cu fetele sau cu băieții? Trebuie să înveți să ții cu femeile, cu fetele!”. Eva, cu același simț al corectitudinii, a răspuns: „Trebuie să fim corecți! Ai greșit de două ori, bei de două ori”.

Replica finală a Andreei, „Măi, dar tu ești dictatoare aici”, a adus un zâmbet pe fețele tuturor și a încheiat momentul într-o notă plină de voie bună.

Eva Măruță continuă să fie o sursă de bucurie și surprize pentru familia sa, dar și pentru publicul larg, care apreciază sinceritatea și spontaneitatea ei.

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts