Showbiz

Ernest, după 20 de ani de căsnicie: „Când sunt undeva cu ea, nu spun niciodată că este soția mea!”

Ernest, după 20 de ani de căsnicie: „Când sunt undeva cu ea, nu spun niciodată că este soția mea!”

Ernest, binecunoscutul prezentator al emisiunii “În căutarea adevărului” de la Kanal D, a împărtășit recent detalii interesante despre relația sa de lungă durată cu Adriana, soția sa. Cei doi sunt căsătoriți de 20 de ani și au un băiat de opt ani, pe nume Alexandru Leon.

Chiar și după două decenii de căsnicie, Ernest preferă să o prezinte pe Adriana ca fiind iubita lui, nu soția lui. El a explicat că pasiunea dintre ei a rămas la fel de intensă ca în primii ani de relație. „Îmi place foarte mult să-i spun niște adevăruri, pentru că este o femeie foarte frumoasă, este în continuare iubita mea. Când sunt undeva cu ea, nu spun niciodată că ea este soția mea. Mereu o prezint ca pe iubita mea.”

Ernest a subliniat că relația lor este marcată de chimie, atracție și o doză sănătoasă de nebunie. „În primul rând este iubita mea, în al doilea rând este mama copilului nostru. Undeva în planul al patrulea, al cincilea este soția mea,” a adăugat el.

Un aspect important al relației lor este evitarea dominării și menținerea unei comunicări deschise. Ernest a menționat că mulți oameni își pierd potențialul din cauza comportamentelor dominatoare și a presiunilor externe.

Prezentatorul încearcă să o țină pe Adriana departe de lumina reflectoarelor, conform dorinței acesteia de a nu fi în centrul atenției.

Pentru a se pregăti cât mai bine pentru emisiunile sale, Ernest a urmat cursuri de psihologie și a absolvit o școală de detectivi, fapt care l-a ajutat să înțeleagă mai bine intențiile ascunse ale celor din jur.

Reflectând la începuturile relației, Ernest a recunoscut că a fost cucerit inițial de frumusețea Adrianei. „Soția mea m-a cucerit inițial cum se cucerește orice bărbat necopt la minte, la 20 și un pic de ani: prin frumusețea ei.” De-a lungul anilor, au trecut împreună prin momente bune și rele, învățând să reconstruiască mereu relația lor.

Relația lor, spune Ernest, nu este niciodată plictisitoare sau monotonă. Contradicțiile dintre ei adaugă un condiment necesar și asigură dinamismul relației. „Relația noastră nu este ceva previzibil, rutinat, monoton. Suntem firi contradictorii, dar avem un scop comun: familia. Faptul că suntem diferiți asigură condimentul relației.”

În cele din urmă, Ernest subliniază că inteligența lor de a se adapta unul altuia, păstrându-și totuși identitatea, a fost cheia succesului relației lor.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts