Showbiz

Diana Șoșoacă se proclamă favorită în cursa pentru Președinția României

Diana Șoșoacă se proclamă favorită în cursa pentru Președinția României

Diana Şoşoacă, încrezătoare în șansele sale la prezidențiale: „Următorii trei la un loc nu mă pot ajunge!”

În peisajul politic românesc actual, senatoarea Diana Şoşoacă face declarații puternice despre șansele sale în cursa prezidențială, contrazicând sondajele publice care o situează în jurul valorii de 5%. Şoşoacă susține că aceste cifre sunt distorsionate și afirmă cu încredere că „procentul meu este atât de mare încât următorii trei la un loc nu mă pot ajunge.”

Conducătoarea partidului SOS România se consideră deja în topul preferințelor electorale, cu un suport popular mult peste cel raportat oficial. Ea menționează că sondajele SRI, realizate de patru ori pe an, îi conferă un procent de 25% în preferințele pentru președinție, spre deosebire de cifrele mai modeste publicate în mass-media.

În contextul acestor afirmații, Șoşoacă discută și despre dinamica internă a partidului AUR, subliniind tensiunile existente între liderii acestuia. „AUR e pe cale să se dezintegreze. Există un scandal între Lavric, Simion şi Târziu,” spune ea, explicând că diferențele de valoare între membrii conducerii sunt evidente și că problemele juridice ar putea să destabilizeze partidul.

Pe de altă parte, președintele SOS România critică tentativele adversarilor politici de a influența opinia publică împotriva sa și susține că este vizată constant de atacuri politice, deși consideră că nu are un impact semnificativ în sondaje. „Dacă am atât de mici procentele, de ce ai nevoie de mine?” întreabă retoric Şoşoacă, subliniind că participarea ei activă la dezbaterile naționale este esențială.

Într-un climat politic încărcat, Diana Șoşoacă își afirmă poziția de lider necontestat, pregătit să schimbe cursul politic al României, bazându-se pe un suport popular pe care îl percepe ca fiind substanțial mai mare decât cel raportat de sondajele tradiționale.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts