Showbiz

Dezvăluiri despre Veniturile Danielei Crudu din OnlyFans și Provocările Sarcinii

Dezvăluiri despre Veniturile Danielei Crudu din OnlyFans și Provocările Sarcinii

După ce a decis să se retragă din lumina reflectoarelor televiziunii, Daniela Crudu și-a îndreptat atenția către o altă sursă de venit: platforma OnlyFans, unde publică conținut destinat adulților. De când a început această aventură în 2022, Daniela s-a arătat foarte mulțumită de câștigurile obținute, deși acestea nu ating zvonitele 70.000 de euro pe lună.

Câștigurile din OnlyFans

Fosta vedetă TV a fost destul de rezervată când a venit vorba de a divulga suma exactă pe care o câștigă, limitându-se la a menționa că este satisfăcută de venituri. „Nu e chiar aşa cum vorbeşte lumea. Eu sunt mulţumită de câţi bani strâng din OnlyFans, altfel, nu făceam asta, dar 70.000 de dolari lunar… mă faci să râd. Ar fi bine să reuşesc eu asta, dar nici măcar nu mai intru atât de des de când sunt însărcinată. E şi normal să se întâmple asta”, a explicat Cruduța, așa cum este alintată adesea.

Cu un abonament de 24 de dolari, Daniela continuă să atragă mulți fani, având peste 270 de fotografii, mai bine de 30 de video-uri și aproximativ 20.000 de like-uri pe platformă.

Provocările sarcinii

Daniela Crudu se confruntă cu o serie de provocări personale, fiind însărcinată pentru a doua oară și aflându-se în ultimul trimestru. Deși este conștientă de pericolele fumatului în timpul sarcinii, recunoaște că încă nu a reușit să renunțe complet la țigări. „Încerc să fumez doar cinci țigări pe zi. Atunci (n.red. în prima sarcină) fumam și mai mult, nu țineam cont. Acum, le număr, vreau să fiu strictă, să nu fac niciun pas greșit. Nu mai vreau să fiu haotică «Lasă că merge și așa». Nu merge și așa, că nu e așa. Dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte”, a mărturisit ea.

În ciuda provocărilor, Daniela Crudu continuă să fie o prezență activă și apreciată atât în mediul online, cât și în viața personală, gestionând cu curaj și deschidere aspectele mai puțin plăcute ale vieții de zi cu zi.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts