Showbiz

Dezvăluiri despre Iulia Vântur și Salman Khan: Ce spune mama lui Salman despre relația lor

Dezvăluiri despre Iulia Vântur și Salman Khan: Ce spune mama lui Salman despre relația lor

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost mereu în centrul atenției media. Chiar dacă sunt împreună de 12 ani, zvonurile despre o posibilă căsătorie au fost mereu un subiect de discuție. Recent, o româncă stabilită în India a dezvăluit detalii surprinzătoare despre această legătură.

Salman Khan a declarat de mai multe ori că nu se simte pregătit pentru căsătorie, invocând dezamăgirile din trecut. De asemenea, a subliniat că el și Iulia nu au în plan să facă acest pas, cel puțin nu deocamdată.

Simona Kumar, o româncă ce trăiește de mult timp în India, a adus la lumină câteva aspecte despre Iulia Vântur. Ea a împărtășit că Iulia este extrem de iubită în India și se bucură de un succes deosebit în această țară.

“Indienii o adoră pe Iulia, inclusiv soțul meu. Nu pot să spun același lucru despre indience, deoarece multe sunt invidioase, la fel ca și româncele, dar, în special, este foarte apreciată de familia lui Salman Khan.

Chiar mama lui a mărturisit că Iulia este singura femeie care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ. Este foarte respectată în familia lui. Iulia are o serie de concerte în toată India, în America și în Dubai.

Ea este admirată, apreciată și respectată de către public. De asemenea, este un model pentru numeroase branduri de renume din India”, a scris Simona Kumar pe platformele de socializare.

Deși locuiesc împreună în apartamentul lui Salman din Mumbai de 10 ani, Iulia și Salman nu par grăbiți să facă pasul spre căsătorie.

“Ei sunt doi adulți. Când vor decide că este momentul potrivit, atunci vor ajunge și la căsătorie. Personal, nu cred că acea hârtie este importantă. Relația lor durează de 12 ani, de 10 ani locuiesc împreună în apartamentul lui din Mumbai.

Nu cred că acea foaie contribuie cu ceva la o relație, la o iubire, la o înțelegere, la comunicare, respect”, a mai spus Simona Kumar.

Rămâne de văzut cum va evolua relația lor, dar ceea ce este clar este că Iulia Vântur se bucură de respect și apreciere atât din partea publicului, cât și a familiei lui Salman Khan.

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts