Showbiz

Detalii noi în cazul Reghecampf-Prodan, un scandal cu ecouri în justiție

Detalii noi în cazul Reghecampf-Prodan, un scandal cu ecouri în justiție

Laurențiu Reghecampf, cunoscut antrenor de fotbal, este acum în centrul unui proces penal după ce a fost acuzat de violență în familie împotriva fostei sale soții, Anamaria Prodan. Conflictul a escaladat în septembrie 2022, iar de atunci ambele părți au avut multiple intervenții publice.

Reghecampf, recent despartit de echipa Al Tai din Arabia Saudită, susține că nu a primit nicio notificare oficială despre începerea urmăririi penale și afirmă că el este de fapt victima acestei situații. Într-o declarație recentă, el a menționat: „Eu mă ocup de așa ceva? În tot scandalul de atunci, victima sunt eu, nu ea! Eu îmi văd de viața și de familia mea. Nu am primit nimic oficial că s-a început urmărirea penală. Probabil avocatul Oleg Burlacu știe mai multe”.

Anamaria Prodan, pe de altă parte, a ales să nu ofere prea multe detalii despre acest caz, concentrându-se pe procesele legale prin intermediul avocaților săi. Ea a refuzat să alimenteze discuțiile publice despre fostul soț, spunând: „Nu vreau să comentez. Avocații mei se ocupă de tot. Nu mai dau valoare nimănui de acum căci eu atunci când vorbesc despre cineva îi dau mare valoare. Vorbiți va rog cu avocații mei. Mulțumesc!”

Avocatul Oleg Burlacu, reprezentându-l pe Anamaria Prodan, a confirmat că Reghecampf este investigat pentru presupusele acte de violență. „Sunteți foarte bine informat. Este foarte adevărat că, începând de azi, împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Este consecința acelor evenimente, un eveniment, o altercație care nu face cinste nimănui, cu atât mai mult unor personaje expuse public.”

De asemenea, Prodan s-a constituit parte civilă, cerând despăgubiri de 1 milion de euro pentru daunele materiale și morale suferite. Burlacu a subliniat gravitatea acuzațiilor și a posibilelor repercusiuni legale: “Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și 2 ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor. Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească.”

Cu dovezi și alte documente probante în mână, partea acuzatoare este pregătită să susțină plângerea penală: “Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana.”

Așadar, cu fiecare declarație și intervenție, povestea dintre Reghecampf și Prodan continuă să capteze atenția publicului și a presei, în așteptarea unei soluții juridice definitive.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts