Showbiz

Destrămarea unui Vis? Iulia Vântur Află de Familia Secretă a lui Salman Khan

Destrămarea unui Vis? Iulia Vântur Află de Familia Secretă a lui Salman Khan

Se destramă totul? Iulia Vântur tocmai ce a aflat că Salman Khan are o soție și doi copii care trăiesc într-o țară îndepărtată

Informații șocante au zguduit recent India, după ce avocatul Vibhor Anand a postat pe Twitter o afirmație surprinzătoare despre celebrul actor Salman Khan. Conform avocatului, Salman Khan ar fi fost sau ar fi încă căsătorit cu o femeie pe nume Noor, cu care ar avea doi copii: Ayesha, de 17 ani, și Razzak, de 13 ani. Se presupune că această familie trăiește în Dubai, departe de ochii publicului și ai presei.

Cotidianul indian EkNumberNews a preluat acest mesaj, dar a subliniat că nu există o confirmare oficială pentru aceste informații. Avocatul Vibhor Anand a etichetat chiar și pe Salman Khan în postarea sa, provocându-l să răspundă: ”Am dreptate, Salman?”. Această provocare a stârnit numeroase discuții și speculații în rândul fanilor și al presei.

Iulia Vântur și Salman Khan: O poveste de iubire sub semnul incertitudinii

Iulia Vântur, iubita româncă a lui Salman Khan, a fost implicată într-o relație de lungă durată cu starul indian. Deși relația lor a devenit din ce în ce mai solidă în ultima vreme, se pare că șansele de a se căsători sunt destul de mici. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost păstrată departe de ochii publicului, deși Iulia a mai oferit uneori mici detalii pe rețelele de socializare. Recent, s-a aflat că Iulia locuiește cu Salman Khan și cei doi au apărut împreună într-o emisiune TV.

Cu toate acestea, Iulia Vântur a declarat că nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă. Ea a menționat că experiența sa din India i-a schimbat percepția asupra căsătoriei: „Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a declarat Iulia Vântur pentru un post de televiziune.

Această dezvăluire neașteptată ar putea aduce schimbări majore în viața personală a lui Salman Khan și în relația sa cu Iulia Vântur. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă vor apărea noi detalii despre această situație complicată.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts