Showbiz

Descoperă Motivul Absenței Adrianei Trandafir de la Cununia Religioasă a Fiului Său

Descoperă Motivul Absenței Adrianei Trandafir de la Cununia Religioasă a Fiului Său

Într-o lume în care momentele familiale sunt neprețuite, Adriana Trandafir, o prezență emblematică pe scena artistică românească, se pregătește pentru un eveniment marcant în viața familiei sale, care va avea loc pe 18 mai. Cu toate acestea, datorită unui proiect artistic ce o va duce departe de casă, actrița nu va putea participa la cununia religioasă a fiului său, Ștefan.

Deși absența sa de la acest eveniment sacru ar putea părea dezolantă pentru mulți, Adriana privește cu entuziasm spre petrecerea mare care va urma, o sărbătoare a dragostei și a unității, unde atmosfera promite să fie una de neuitat. „Din păcate, eu nu voi fi la cununia religioasă, pentru că am un proiect în străinătate și nu am cum să ajung, dar nu vor merge decât împreună cu nașii, fapt pentru care mă rezerv pentru petrecerea cea mare”, a împărtășit ea cu sinceritate.

Povestea lui Ștefan și a alesei inimii sale, Valentina, este una dintre admirație și profunde sentimente. Actrița a transmis un mesaj încărcat de înțelepciune și afectiune pentru cuplul tânăr: „Pe 18 mai am să fiu soacră-mare. Ștefan se căsătorește (…) Valentina, soția lui, este o persoană absolut deosebită, chiar i-am și spus: «Atenție, păstreaz-o pentru că s-ar putea să o pierzi și fete așa bune nu mai găsești»”.

Viața ne surprinde adesea în cele mai neașteptate moduri, iar Adriana Trandafir a avut parte de momente care i-au testat puterea și dorința de a trăi. Într-un episod emoționant relatat în emisiunea Asia Express, din 2021, actrița a mărturisit despre o zi în care viața i-a atârnat de un fir de ață: „Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus «e moartă», m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus «astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta» și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață. Mi-am propus să o văd în fiecare an de ziua mea cu o sticlă de șampanie și acest lucru nu s-a întâmplat, datorită vieții care tăvăluc vine peste noi. Am purtat-o în suflet și îi mulțumesc și acum”.

Prin aceste experiențe, Adriana Trandafir ne amintește de fragilitatea vieții, dar și de puterea extraordinară a iubirii și a speranței. Fie că este vorba de pregătirea pentru rolul de soacră-mare sau de reflectarea asupra momentelor care i-au modelat.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts