Horoscop

Descoperă îngerul protector al zodiei tale: “Protectorul zodiei tale. Iisus a pus câte un arhanghel din Oastea Creștină semnelor ca să îi călăuzească și să îi ghideze.”

Descoperă îngerul protector al zodiei tale: “Protectorul zodiei tale. Iisus a pus câte un arhanghel din Oastea Creștină semnelor ca să îi călăuzească și să îi ghideze.”

Recent, în cadrul emisiunii “Urzeala Astrelor”, astrologul Minerva a adus în prim-plan o revelație fascinantă: fiecare zodie are un înger protector desemnat să îi ghideze și să îi susțină pe nativi în diverse aspecte ale vieții. Conform spuselor sale, Iisus a ales un arhanghel din Oastea Creștină pentru a însoți fiecare zodie, oferind ajutor și îndrumare divină.

Aceste ființe spirituale au rolul de a sprijini zodiile, oferind înțelepciune, protecție și călăuzire în călătoria lor prin viață. Fiecare semn zodiacal beneficiază de prezența unui arhanghel care contribuie în mod specific la dezvoltarea personalității și la evoluția nativilor.

Berbec: Ariel

Nativii din Berbec sunt protejați de Ariel, un arhanghel care iubește primăvara, vara și natura. Ariel este o prezență puternică pentru acești nativi, oferindu-le ajutor în depășirea obstacolelor și încurajându-i să petreacă timp în natură.

Taur: Samuel

Pentru Taur, îngerul păzitor este Samuel, cunoscut pentru abilitatea de a găsi lucrurile pierdute. Samuel îi sprijină pe nativii Taurului mai ales în momentele de dezorientare, oferindu-le motivație și speranță, în special în perioada sărbătorilor de Paște.

Gemeni: Zadkiel

Gemenii beneficiază de protecția lui Zadkiel, Îngerul Iertării. Zadkiel ajută la echilibrarea personalității duale a Gemenilor, oferindu-le înțelegere și capacitatea de a ierta, devenind astfel mai blânzi și mai înțelegători.

Rac: Gabriel

Arhanghelul Gabriel aduce armonie, dragoste și bucurie în viața Racilor. Acesta este asociat cu maternitatea și familia, oferind protecție și sprijin în relațiile cu copiii și în viața de familie.

Leu: Raziel

Leii sunt inspirați și energizați de Raziel, arhanghelul care îi ajută să strălucească și să se simtă confortabil în centrul atenției. Raziel este perfect aliniat cu personalitatea exuberantă a nativilor din Leu.

Fecioară: Metatron

Fecioarele beneficiază de sprijinul lui Metatron, care elimină energia negativă și le ajută să-și consolideze încrederea în sine. Acesta influențează prin intermediul gândurilor și contribuie la echilibrul emoțional al nativilor.

Balanță: Jofiel

Jofiel, îngerul Feng-Shuiului, îi ajută pe nativii din Balanță să găsească echilibrul între bine și rău, frumos și urât. Jofiel oferă sprijin în momentele de provocare, ajutându-i să găsească pacea interioară.

Scorpion: Jeremiel

Scorpionii sunt ghidați de Jeremiel, care îi ajută să depășească perfecționismul și obsesiile. Jeremiel le oferă sprijin în introspecție și în găsirea răspunsurilor la întrebările lor existențiale.

Săgetător: Raguel

Săgetătorii sunt protejați de Raguel, care îi ajută să gestioneze conflictele și să promoveze armonia. Raguel oferă suport pentru menținerea unei atitudini pozitive și evitarea conflictelor.

Capricorn: Azrael

Capricornii sunt ghidați de Azrael, cunoscut drept Îngerul Nopții, care le amintește să ia în considerare perspective noi și să înțeleagă armonia naturală a lucrurilor.

Vărsător: Uriel

Vărsătorii sunt învățați de Uriel, arhanghelul înțelepciunii, să ia decizii înțelepte și să-și evidențieze inteligența și ingeniozitatea.

Pești: Sandalfon

Peștii sunt sub protecția lui Sandalfon, îngerul muzicii, care le susține natura romantică și artistică. Sandalfon îi ajută să se conecteze la univers și să exploreze noi experiențe.

În concluzie, fiecare zodie este binecuvântată cu un arhanghel protector care îi călăuzește și îi oferă sprijin în călătoria vieții. Descoperirea acestor îngeri poate aduce o înțelegere mai profundă a influențelor divine care ne modelează existența.

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts