Showbiz

Descoperă Conacul Monicai Anghel: O Destinație de Vacanță Plină de Istorie și Natură

Descoperă Conacul Monicai Anghel: O Destinație de Vacanță Plină de Istorie și Natură

Situat în comuna Berevoești, în județul Argeș, conacul Monicai Anghel este un loc plin de istorie și natură, devenind o destinație de vacanță apreciată de turiști din întreaga lume. Construcția acestei proprietăți are rădăcini adânci în istoria personală a artistei, fiind finalizată datorită unei moșteniri de la bunica sa, Elena.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş.”

După ce a intrat în posesia conacului, Monica Anghel s-a dedicat renovării acestuia, personalizând clădirea conform gusturilor sale. A lucrat chiar ea la amenajări, creând jardiniere din paleți ajustați cu drujba.

„Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”.

Conacul dispune de 8 camere duble, fiecare echipată cu baie proprie, televizor, radio și acces la internet. Situat la 5 kilometri de satul Gămăceşti și în apropierea râului Bratia, conacul oferă o escapadă perfectă din agitația cotidiană.

În ceea ce privește costurile, o familie cu un copil poate petrece șase nopți la conac pentru suma de 1.500 de lei, cu mic dejun inclus. Pentru o noapte de cazare, tariful standard este de 280 de lei.

Pensiunea este gestionată de tatăl Monicai Anghel, care se asigură că oaspeții au tot ce le trebuie pentru un sejur confortabil.

„Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei”.

Pentru Monica Anghel, conacul nu este doar o afacere, ci și un loc unde fiul ei, în vârstă de 10 ani, se poate bucura de frumusețile naturii și de experiențe autentice, cum ar fi mulsul caprei.

„Este o zonă de vis, acolo băiețelul meu se bucură de frumusețea naturii. Fiul meu (în vârstă de 10 ani), se bucură de toți gușterii. A muls și capra pentru prima dată. De sărbători am fost acolo, am stat trei săptămâni, pentru că Aviv a fost cu școala online. Eu cred ca așa trebuie să crească toți copiii”.

Prin urmare, conacul Monicai Anghel reprezintă nu doar un loc de cazare, ci un tărâm unde tradiția și modernitatea se întâlnesc pentru a oferi o experiență unică în inima României.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts