Showbiz

Delia Matache: „Sunt însărcinată!” – Dezvăluirea surprinzătoare care a captivat pe toată lumea

Delia Matache: "Sunt însărcinată!" - Dezvăluirea surprinzătoare care a captivat pe toată lumea

Delia Matache: „Sunt însărcinată!” – Vestea surprinzătoare care a uimit pe toată lumea

Recent, Delia Matache a făcut o dezvăluire pe care fanii săi o așteptau de mult timp: „Sunt însărcinată!”. Această mărturisire a fost făcută într-un mod special și într-o atmosferă relaxată, așa cum ne-a obișnuit artista.

Reacția colegilor de la iUmor

Delia și-a surprins colegii de la iUmor cu această veste. Atmosfera a rămas plină de glume și voie bună, așa cum se întâmplă de obicei în echipa lor.

Delia a spus cu un zâmbet larg: „Am un bebe!”, în timp ce își punea mâinile în jurul abdomenului.

Motivele pentru care Delia nu are copii

În ciuda acestei vești minunate, Delia, la vârsta de 41 de ani, nu a avut până acum copii. Mama ei, Gina Matache, a explicat în urmă cu câțiva ani dificultățile pe care le-a întâmpinat fiica ei: „În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”.

Temeri legate de aducerea unui copil pe lume

Delia a vorbit deschis și despre temerile sale legate de aducerea unui copil pe lume, în podcast-ul Andrei Măruță. Ea a spus: „Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…”.

De asemenea, Delia a adăugat: „Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?”.

Reflecții asupra viitorului

În același podcast, Delia a reflectat asupra potențialului său de a fi mamă: „Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”.

Această dezvăluire a Deliei a adus bucurie și speranță în rândul fanilor ei, care abia așteaptă să vadă cum va evolua această nouă etapă din viața artistei.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts