Showbiz

De pe Covorul Roșu la Ghenă: Povestea Cutremurătoare a lui Loni Willison

De pe Covorul Roșu la Ghenă: Povestea Cutremurătoare a lui Loni Willison

Acum un deceniu, Loni Willison era una dintre cele mai dorite femei din lume, strălucind pe covorul roșu alături de soțul ei celebru și bogat, Jeremy Jackson, cunoscut din serialul Baywatch. Astăzi, însă, viața ei s-a schimbat radical.

De la Glamour la Gunoaie

În vârstă de 37 de ani, Loni trăiește acum pe străzile din Santa Monica, hrănindu-se din resturile aruncate de alții. Fosta vedetă de la Hollywood a fost văzută pentru prima oară trăind pe străzi în 2018, când a mărturisit că se murdărește intenționat pentru a evita agresiunile: „Umblu cât pot de murdară, ca să nu mă atace nimeni.”

Un prieten din trecut i-a oferit ajutor, iar un specialist în reabilitare i-a pus la dispoziție un tratament în valoare de 90.000 de dolari gratuit. Cu toate acestea, Loni a refuzat și s-a întors pe străzi, fiind văzută din nou în 2020. Îmbrăcată în straturi de haine, cu o șapcă întoarsă și purtând șlapi, ea continua să caute prin ghene.

Viața pe Străzi

Într-un interviu pentru The Sun, Loni a declarat că nu a mai păstrat legătura cu fostul ei soț după divorț și nu dorește să vorbească cu nimeni: „N-am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mi-e foarte bine. Nu vreau să mă ajute nimeni. Pot trăi și singura. Am tot de ce aș avea nevoie aici. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd și ei nu vor să mă vadă pe mine.”

După ce a divorțat de Jeremy Jackson în 2014, Loni a ajuns pe străzi în 2018. A fost dată afară din apartamentul unde locuia cu chirie și și-a pierdut locul de muncă, rămânând fără mijloace de întreținere. Pe lângă acestea, a dezvoltat și probleme mintale. Fostă asistentă la un centru de chirurgie cosmetică din Los Angeles, ea a fost concediată și ulterior a lucrat ca agent imobiliar, dar și-a pierdut și acest loc de muncă după ce angajatorul a refuzat să-i mai plătească salariul. Potrivit Daily Mail, Loni este dependentă de metamfetamină.

Despărțirea de Soț

Loni a povestit că a decis să se despartă de Jeremy după ce acesta a încercat să o sugrume. „Aveam un apartament frumos. Mă despărțisem de Jeremy atunci. Nu aveam niciun contact cu el. L-am văzut o dată, în fața apartamentului meu, când abia începusem să fiu torturată. L-am văzut, vorbea la telefon, și în următoarea secundă era invizibil. Pur și simplu a dispărut.”

Viața de Zi cu Zi

Loni spune că viața pe străzi nu este deloc ușoară și este adesea victima furturilor: „Sunt jefuită. Sunt jefuită tot timpul. Oamenii îmi iau lucrurile. Pe stradă, ești înconjurat de oameni care ar face orice să supraviețuiască și dacă văd că ai ceva ce i-ar putea ajuta pe ei, o să-l ia.”

Povestea lui Loni Willison este o amintire dureroasă a cât de rapid se poate schimba viața unei persoane și cum faima și bogăția nu garantează fericirea sau stabilitatea. Această cădere de la o viață de lux la supraviețuirea pe străzi este un avertisment și un apel la compasiune și înțelegere pentru cei aflați în situații similare.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts