Showbiz

Daniela Gyorfi se confruntă cu complicații post-augmentare mamara – ce urmează pentru vedetă

Daniela Gyorfi se confruntă cu complicații post-augmentare mamara – ce urmează pentru vedetă

Daniela Gyorfi se află într-o situație delicată, având nevoie de o nouă intervenție chirurgicală în zona sânilor după ce s-a confruntat cu mai multe complicații post-operatorii. Vedeta a trecut prin schimbarea implanturilor mamare de trei ori și acum se pregătește să revină în sala de operație pentru a evita probleme mai grave în viitor.

Discutând deschis în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, Daniela a împărtășit că dorința ei de a avea sâni mai mari a început din tinerețe, moment în care a apelat la chirurgia estetică. „Ce poate să mi se întâmple, îmi e.x.plodează sâ.n.ii! Bine, nu s-a întâmplat așa de grav. O să o fac (n.r. operația), dar nu acum. Așa era pe timpul nostru, nu am știut, mi-am pus sâ.n.i foarte mari. Eram blondă, eram teribilistă, tânără, neliniștită. (…) Eu când m-am dus prima oară la doctor am fost întrebată cât vreau, am răspuns două bidoane. Vorba vine. Dar bineînțeles, corpul nu a putut să susțină.”, a mărturisit Daniela.

După nașterea fiicei sale, Măriuca, Daniela a ales să schimbe protezele, crezând că astfel nu va mai întâmpina dificultăți. Din păcate, recent, unul dintre sâni a început să se deplaseze, determinând-o să solicite un consult de urgență. „După ce am născut-o pe Măriuca am schimbat protezele. Mi s-a spus că sunt pe viață, dar uite că… acum o lună de zile sâ.n.ul drept s-a mai deplasat puțin. Nu pot să îmi dau seama de ce. (…) Mergând acum două săptămâni la un consult, mi s-a spus că trebuie să îmi schimb protezele. Atunci am spus: ‘Doamna doctor, vreau sâ.n.i mai mici.’”, i-a explicat ea lui Cătălin Măruță.

Daniela a subliniat și că schimbarea nu i-a adus beneficii materiale, ci a fost mai degrabă o decizie de moment, influențată de moda sânilor mari din acea perioadă. Astăzi, tendințele s-au schimbat, dar Daniela rămâne pozitivă în ciuda dificultăților: „Dacă crezi că cineva îți dă bani pentru că ai sâ.n.ii mari sau f.u.ndul mare, nu este adevărat. Ca femeie când te uiți în oglindă te simți bine. (…) Era o modă, dar dacă este să ne luăm după modă acum se poartă sâ.n.ii mici și fundul mare. (…) Nu știu dacă a fost vorba de bani, ei s-au entuziasmat pentru că m-am dus eu, eu m-am entuziasmat pentru că îmi doream să fie mari. M-am simțit bine, mă simt bine cu corpul meu.”

Prin această experiență, Daniela Gyorfi ne amintește despre importanța alegerilor conștiente și a îngrijirii de sine pe termen lung.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts