Showbiz

Dana Budeanu șochează cu o nouă postare pe rețelele de socializare

Dana Budeanu șochează cu o nouă postare pe rețelele de socializare

Dana Budeanu a reușit din nou să aprindă spiritele pe rețelele de socializare, surprinzându-și urmăritorii cu o fotografie aproape nud. Designerul de modă, cunoscută pentru opiniile sale directe, a împărtășit cu admiratorii o imagine îndrăzneață, în care apare complet dezbrăcată. În această fotografie alb-negru, Dana este așezată pe un pat, purtând doar ochelari de soare, inele și pantofi cu toc. Pentru a-și acoperi bustul, și-a aranjat șuvițele de păr în față.

Postarea a atras zeci de mii de aprecieri, dar pentru a evita comentariile negative, Dana a decis să restricționeze secțiunea de comentarii. Curajul ei a stârnit valuri de reacții pe internet, unii lăudându-i încrederea în sine și alții criticând îndrăzneala.

Cătălin Botezatu, un alt designer celebru, nu și-a ascuns niciodată admirația față de talentul și stilul Danei Budeanu. El a declarat deschis: “Îmi mai place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța.”

Dana Budeanu este cunoscută pentru abordarea sa fără ocolișuri și își exprimă opiniile în mod direct. Folosește termeni duri precum „mafioți și amețiți” pentru a descrie anumite categorii de oameni și nu ezită să-și exprime punctul de vedere fără rețineri. În plus, își asumă stilul extravagant, menținându-și popularitatea prin imagini provocatoare pe rețelele de socializare, unde are o bază largă de fani.

Cu fiecare postare, Dana reușește să rămână în centrul atenției, provocând atât controverse, cât și admirație pentru autenticitatea și stilul ei unic.

Dana Budeanu șochează cu o nouă postare pe rețelele de socializareDana Budeanu șochează cu o nouă postare pe rețelele de socializareDana Budeanu șochează cu o nouă postare pe rețelele de socializare

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts