Showbiz

Dan Negru: Un Familist Convins și Discret

Dan Negru: Un Familist Convins și Discret

Dan Negru este binecunoscut publicului din România și Republica Moldova ca „regele audiențelor”, un titlu obținut datorită prezenței sale carismatice la emisiunile de Revelion, unde a fost gazdă timp de 12 ani consecutivi. În ciuda succesului său în media, Dan a ales să își păstreze viața personală departe de ochii publicului.

Deși este o figură publică, Dan Negru preferă să își țină familia departe de atenția mass-media. El este căsătorit cu Codruța, un medic stomatolog, și împreună au doi copii, Dara și Bogdan, pe care îi cresc într-un mediu stabil și protejat de tumultul vieții publice. Familia sa îi oferă suportul și echilibrul necesar, fiind un pilon central în viața sa.

Dan și-a exprimat opinia despre expunerea copiilor în media, menționând: „Nu suntem genul de familie care sa postam poze cu copiii, sa-i ducem la TV sau prin reviste. Am refuzat sa ne aratam mereu in poze si ziare. Pozele le tinem pentru noi. Am simtit noi ca e mai bine asa. Poti sa fii discret daca vrei asta. Eu o consider si pe asta o calitate. Nu ne-am construit relatia pe celebritatea lui tati.”

Cu toate că are o carieră impresionantă în televiziune, Dan susține că nu a dorit ca micuții săi să fie subiectul atenției publice, respectând astfel intimitatea și normalitatea vieții lor. Într-un interviu, a declarat: „Nu au fost in platourile mele de TV decat de vreo doua ori. Ne pastram o viata linistita, departe de meseria lui tati, care e expusa si agresiva uneori. Cateodata vin la mine acasa diferiti colegi care apar adesori la TV, dar copiii mei n-au reactii de fani sau de bucurie. Celebritatea nu are loc in familie.”

Despre viitorul copiilor săi, Dan își exprimă speranța ca fiica sa, Dara, să urmeze cariera mamei sale: „Dara o ajută pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă, eu n-o să las nimic doar o dâră de bucurie într-o seară la TV. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă, din care o oră mai stă și pe Tiktok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun, decât să repari un matur stricat.”

Dan Negru este un exemplu de cum celebritatea și succesul profesional pot fi gestionate cu discreție, păstrând viețile personale și pe cele ale celor dragi departe de lumina reflectoarelor, un aspect rar întâlnit în peisajul media actual.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts