Showbiz

Dan Negru, menționat în „testamentul” lui Florin Piersic: O prietenie specială

Dan Negru, menționat în „testamentul” lui Florin Piersic: O prietenie specială

Într-o perioadă de îngrijorare pentru sănătatea marelui actor Florin Piersic, o descoperire emoționantă aduce în lumină legătura profundă dintre acesta și prezentatorul Dan Negru. Un „testament” olograf recent descoperit arată afecțiunea și aprecierea lui Florin Piersic pentru prietenul său de suflet.

Acum doi ani, la lansarea cărții sale „Viața este o poveste…”, Florin Piersic a fost întâmpinat de un val de fani entuziaști, iar Dan Negru a avut onoarea să-l prezinte. În acel moment special, actorul i-a scris prietenului său un mesaj emoționant pe carte.

În mesajul său, Florin Piersic i-a transmis lui Dan Negru cuvinte pline de afecțiune:

„Dănuțule, m-ai dus cu presul, cu întâlnirea de la Hollywood! La anul sau poate peste doi, trei ani, adică la 90 ai mei, o facem! Îmi datorezi o întâlnire cu Clint Eastwood… Dincolo de toate, sunt tare fericit că mi-ai fost alături atâția ani! Prieten fără pereche! Nu uita că-ți datorez o revanșă la concursul de înot în… Dubai!! Te iubesc fără final! Puștiul Florin Piersic.”

Dan Negru a împărtășit, la rândul său, planurile ambițioase pe care le avea alături de marele actor. Printr-o declarație, prezentatorul a vorbit despre dorința de a uni cele două mărci uriașe, Hollywood și Piersic, printr-o întâlnire tradițională de Crăciun. De asemenea, cei doi aveau în plan să organizeze conferințe cu admiratorii în diverse orașe din Europa și România.

În această perioadă dificilă, în care Florin Piersic se recuperează după o intervenție chirurgicală la genunchi din cauza unei infecții, descoperirea acestui „testament” olograf aduce un strop de căldură și prietenie în inimile celor care îl admiră. Dan Negru a oferit detalii suplimentare despre starea de sănătate a actorului, asigurând pe toată lumea că acesta se simte bine și este pe drumul spre recuperare completă.

„Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a declarat Dan Negru.

În mijlocul acestei perioade de îngrijorare, prietenii și admiratorii lui Florin Piersic îi transmit cele mai bune urări și gânduri de însănătoșire.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts