Showbiz

Cum s-a schimbat Ozana Barabancea de-a lungul anilor

Cum s-a schimbat Ozana Barabancea de-a lungul anilor

Ozana Barabancea, cunoscută publicului larg ca o voce emblematică în jazz și o prezență carismatică în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, a parcurs o transformare spectaculoasă de-a lungul carierei sale.

În anii ’90, când abia își începea drumul în muzică, Ozana impresiona cu un aspect fizic de invidiat. Era vopsită blondă și se bucura de o siluetă de fotomodel, având dimensiuni perfecte pentru înălțimea sa de 1,71 m. Cu toate acestea, Ozana a întâmpinat dificultăți legate de greutate, atingând la un moment dat chiar 128 de kilograme.

După multe lupte interioare și oscilații ale greutății, a decis să facă o schimbare radicală:

‘Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm’, a dezvăluit ea.

Stilul de viață actual al Ozanei Barabancea

Astăzi, la 54 de ani, Ozana Barabancea arată și se simte mai bine ca niciodată. A optat pentru un stil de viață sănătos, care include exerciții fizice regulate și o dietă echilibrată. De asemenea, a suferit mai multe intervenții chirurgicale, inclusiv micșorarea stomacului și eliminarea excesului de piele, care i-au sculptat silueta actuală.

‘Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă. Recent, mi-am făcut operația de lifting circular, intervenția a durat cinci ore, cu nouă medici. Aș vrea să îmi pun silicoane, doctorul mi-a zis că nu este cazul pentru că am tot ce îmi trebuie, eventual doar să îi micșorez și doar să îi reconstruiesc. Am stat cu genunchii ridicați timp de două luni de zile, am dormit doar pe spate. Mi-aș dori să mai slăbesc trei kilograme, acum am 69 de kilograme, dar am avut 128 maximum’, a declarat soprana, cu ceva timp în urmă, conform click.ro.

Ozana Barabancea nu numai că a depășit provocările legate de greutate, dar a transformat fiecare obstacol într-o oportunitate de a se reinventa, demonstrând o voință de fier și o dedicare exemplară pentru sănătatea și bunăstarea sa personală.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts