Horoscop

Cum Înșală Fiecare Zodie, Conform Numerologului Mihai Voropchievici

Cum Înșală Fiecare Zodie, Conform Numerologului Mihai Voropchievici

Astrologia poate oferi perspectivă asupra multor trăsături de caracter, inclusiv cum gestionăm fidelitatea în relații. Mihai Voropchievici, cunoscut numerolog, a discutat într-o emisiune la Antena 3 particularitățile infidelității pentru fiecare zodie.

Berbec: Nativii Berbec sunt adesea reticenți în a recunoaște un act de infidelitate. Ei vor căuta să justifice acțiunea, credinciosi ideii că există un motiv solid în spatele gestului lor, ceea ce poate adesea să zguduie temeliile unei căsnicii.

Taur: Cei născuți în zodia Taur sunt printre cei mai fideli, dar o dată ce deviază, rareori se întorc în relația originală. Sunt deciși și consecvenți în alegerile lor, chiar și atunci când acestea duc la despărțire.

Gemeni: Gemenii tratează flirtul aproape ca pe un sport. Sociali și carismatici, au întotdeauna de unde alege, făcându-i susceptibili la aventuri efemere.

Rac: Racul este profund atașat de familie și valorile familiste sunt foarte puternice pentru ei. Infidelitatea este rară și greu de ascuns de acești nativi, care preferă sinceritatea și deschiderea.

Leu: Leii, regii zodiacului, sunt loiali și dedicați partenerilor lor. Detestă minciuna și trădarea, iar dacă se decid să riposteze printr-un act de infidelitate, o fac deschis, mai ales pentru a arăta consecințele trădării lor.

Fecioară: Fecioarele sunt discrete și adesea luptă cu sentimente de vinovăție după un act de infidelitate. Atractive și misterioase, ele pot avea dificultăți în a alege între parteneri, ceea ce le poate conduce spre situații complicat.

Balantă: Balanțele, adesea indecise, pot flutura între mai multe relații în același timp. Deși există excepții, acest comportament reflectă lupta lor internă în a face alegeri clare.

Scorpion: Scorpionii sunt exploratori în tinerețe, însă odată stabiliți, devin parteneri stabili și loiali. Îndrăgostirea vine greu pentru ei, dar când o fac, se angajează profund.

Săgetător: Săgetătorii înșală adesea din plăcere și oportunitate, nu din constrângere sau necesitate. Sunt deschiși și laudăroși în privința aventurilor lor, având o natură deschisă față de relații.

Capricorn: Capricornii pot fi destul de lipsiți de remușcări atunci când vine vorba de infidelitate, tratând aceste situații cu un pragmatism rece.

Vărsător: Vărsătorii sunt cuceritori născuți, iar infidelitatea poate deveni un joc pentru ei. Deși sunt prieteni excelenți, ca parteneri pot fi imprevizibili și dificili.

Pești: Maestri ai decepției, Peștii sunt capabili să ascundă eficient urmele unei infidelități. Dacă decid să meargă pe acest drum, sunt greu de prins.

Astfel, zodiile ne pot dezvălui nu doar compatibilități și trăsături de caracter, ci și modul în care gestionăm loialitatea în relațiile noastre.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts