Showbiz

Cum arată Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, la 51 de ani

Cum arată Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, la 51 de ani

Adrian Mutu și Consuelo au trăit o frumoasă poveste de dragoste între 2005 și 2013, în timpul căreia au devenit părinții a două fete minunate, Adriana și Maya. Relația lor a fost una plină de momente speciale, dar drumurile lor s-au separat în cele din urmă.

Astăzi, Consuelo locuiește în Republica Dominicană alături de cele două fiice ale lor. Aici, și-a deschis propria agenție imobiliară, specializată în vânzarea de locuințe de lux, un pas important în cariera ei profesională.

La 51 de ani, Consuelo continuă să impresioneze prin aspectul său spectaculos. Deși timpul a trecut, ea pare să fi rămas neschimbată, emanând aceeași frumusețe și grație.

În cartea sa autobiografică, Adrian Mutu a explicat și motivul divorțului de Consuelo. “Revenirea din infern”: “Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. Ok, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim”.

Chiar și după despărțire, Adrian Mutu vorbește cu respect și apreciere despre fosta sa soție. “M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lângă mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”.

Adrian Mutu este acum la al treilea mariaj, fiind căsătorit cu Sandra Mutu. Anterior, el a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario, și cu Consuelo Matos, cu care are două fiice, Adriana și Maya. Din actuala căsnicie cu Sandra, are un fiu, pe Tiago.

Reflectând asupra experiențelor sale, Adrian Mutu se declară recunoscător pentru lecțiile învățate. “Eu poate am avut și nevoie de experiențe ca să-mi dau seama ce vreau, ca să mă modelez eu ca bărbat. Practic eu am făcut ce am făcut, ca să fiu cine sunt acum. Și am avut nevoie de lucrurile astea fără să-mi dau seama, dar probabil karma asta, destinul ăsta m-a dus să trec prin anumite momente ca să devin bărbatul care sunt acum, de care sunt foarte mândru. Am trecut prin multe lucruri și am învățat din ele.”

Adrian Mutu recunoaște că fiecare experiență și relație din viața sa l-au ajutat să devină omul de astăzi, un bărbat mândru de cine este și de drumul parcurs.

Cum arată Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, la 51 de ani

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts