Showbiz

Cum a Reușit Adriana Bahmuțeanu să Slăbească 20 de Kilograme cu O Metodă Nouă

Cum a Reușit Adriana Bahmuțeanu să Slăbească 20 de Kilograme cu O Metodă Nouă

Adriana Bahmuțeanu, la vârsta de 50 de ani, a trecut printr-o transformare remarcabilă, pierzând aproape 20 de kilograme într-un interval de timp destul de scurt. Vedeta a dezvăluit recent secretul din spatele acestei schimbări spectaculoase, care nu este altceva decât o metodă medicală inovativă.

Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că a apelat la niște injecții speciale care îi inhibă pofta de mâncare, facilitând astfel procesul de slăbire. Aceasta a descris experiența sa folosind o comparație amuzantă: „Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 de kilograme în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel, ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”.

Adriana Bahmuțeanu a detaliat și regimul său alimentar, care este acum extrem de echilibrat și sănătos, consistând în principal din vegetale crude și salate. În plus, a subliniat importanța unui mic dejun nutritiv: „Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața.”

Metoda de slăbire adoptată de Adriana este una brevetată și necesită prescripție medicală. „Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit. E brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”.

Pe lângă schimbările din sfera profesională și cea de sănătate, Adriana a avut parte și de evenimente importante în viața personală. După o relație de trei ani cu un iubit grec, s-a căsătorit religios cu George Restivan în Ucraina, la o mănăstire istorică, într-o ceremonie discretă și plină de semnificație: „Ne-am îndeplinit visul de a ne cununa la o mănăstire istorică”.

Adriana și George își planifică o nuntă mai mare, unde speră să își poată reuni toți prietenii, marcând astfel un nou început în viața lor împreună. La ceremonia din Ucraina, Adriana a strălucit într-o rochie lungă, albă, cu motive tradiționale, simbolizând noua ei etapă de viață.

Așadar, prin determinare și ajutor medical, Adriana Bahmuțeanu a reușit să își schimbe nu doar silueta, dar și aspecte importante din viața personală, îmbrățișând un stil de viață sănătos și plin de bucurii.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts