Showbiz

Cristina Șișcanu, Aspru Criticată pentru Apariția în Costum de Baie: „Femeia peste 40 de ani…”

Cristina Șișcanu, Aspru Criticată pentru Apariția în Costum de Baie: „Femeia peste 40 de ani…”

Cristina Șișcanu a fost ținta criticilor din partea fanilor săi online după ce a postat fotografii și videoclipuri din vacanța sa în Grecia. Vedeta, care se bucură de zile însorite alături de soțul său, Mădălin Ionescu, și copiii lor, a împărtășit momentele petrecute în complexul unde sunt cazați.

Sâmbătă seara, pe când se pregătea pentru cină, vremea s-a îmbunătățit brusc, iar soarele a revenit pe cer. Cristina a decis să profite de ocazie pentru a se bronza și a postat un videoclip pe balconul camerei de hotel, purtând un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, cu spatele gol și decolteu în V, evidențiat cu margini albe.

„E un soare și-o căldură! Superb, absolut superb! Și eu care tocmai mă retrăsesem în cameră să mă pregătesc pentru cină… sunt încă cu părul ud. Mă pun un pic la bronzat, ce ziceți?”, a spus Cristina Șișcanu în videoclipul său.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mulți criticându-i atitudinea și felul în care s-a expus.

„Femeia peste 40 de ani stă crăcită în fața telefonului. Revino-ți!” / „Doamne, iartă-mă! Chiar și așa… să-și arate fundul?” / „Așa arată o NARCISISTĂ adevărată” / „Chiar eram de acord cu postările tale, că vorba aia, trebuie să mănânci și tu, dar de acum chiar ești nesimțită” / „Atitudinea ei, cu privirea fix în camera de filmat, cu capul mișcat ușor stânga-dreapta continuu, cu zâmbetul spre propria ei figură, uitându-se precis în proprii ochi… devine ciudat! (…) Nu are nimic natural în zâmbet, privire, mișcare. Fals grosolan!”.

Declarații Controversate ale Cristinei Șișcanu: „Am ajuns la concluzia că femeile urâte sunt rele”

Cristina Șișcanu nu ezită să fie activă și sinceră pe rețelele de socializare, adunând zilnic mii de like-uri și comentarii la postările sale. Într-o postare recentă, vedeta a povestit o întâmplare din trafic, stârnind reacții controversate.

„Se întreabă unele femei de ce le înșală bărbații și de ce bărbații lor pleacă cu altele. De ce, de ce, de ce? Acum vă povestesc o întâmplare de unde să trageți singuri concluziile. Mergeam și eu ca omul cu mașina, mă duceam la mama, merg pe acest drum zilnic, cel puțin o dată pe zi. Este acolo o cotitură mai ciudată și eu cu doamna respectivă ne-am întâlnit și a început să aud cum strigă și gesticulează la mine. A dat și geamul jos să se audă și mai bine și îmi spunea… îi citeam pe buze «ești proastă, ești proastă, ești proastă». Atunci am dat și eu geamul jos și am întrebat-o ce are și ea îmi arăta oglinda stradală cu degetul. Și a început să urle la mine. Era atât de urâtă… știți cât de urătă era?… și cu un păr vâlvoi, era nearanjată și nefardată.”

Declarațiile Cristinei despre această întâmplare au declanșat discuții aprinse, unii fani apreciind sinceritatea sa, în timp ce alții au criticat-o aspru pentru afirmațiile jignitoare.

„Stăteam și mă întrebam cum pot exista astfel de femei. Pentru că femeia ar trebui să fie blândă, să dăruiască iubire, să aibă răbdare, de unde așa ceva? Am ajuns la concluzia că femeile urâte și ne****** sunt rele. De ce zic urâte? Pentru că au sufletele urâte. Cu siguranță dacă femeia respectivă ar fi emanat iubire, înțelegere ar fi fost atât de frumoasă dar așa… era atât de urâtă… era groaznică. Eu care eram în mașina mea, îmi venea să îmi iau câmpii, da păi bărbatul ei? Sunt convinsă că o înșală și nu are nicio treabă cu ea dacă o avea bărbat.”

Aceste declarații ale Cristinei Șișcanu au generat un val de comentarii și reacții diverse, reflectând opinii variate din partea urmăritorilor săi online.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts