Showbiz

Cristina Cioran Însărcinată cu Alex Dobrescu, Deși Are Ordin de Restricție Împotriva Lui

Cristina Cioran Însărcinată cu Alex Dobrescu, Deși Are Ordin de Restricție Împotriva Lui

De luni întregi, Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt protagoniștii unui scandal de proporții, cu consecințe majore. Deși actrița a obținut un ordin de restricție împotriva fostului său partener, cei doi nu au reușit să se țină departe unul de celălalt. Acum, în ciuda conflictelor lor frecvente, Cristina Cioran este însărcinată cu fostul său iubit, vestea fiind făcută publică chiar de el.

Un ordin judecătoresc îi interzice lui Alex Dobrescu să se apropie de Cristina Cioran și de fiica lor timp de zece luni, după ce actrița l-a acuzat de violență. Cu toate acestea, Alex Dobrescu a dezvăluit recent pentru Cancan că actrița este însărcinată în trei luni.

“Am aflat chiar de la un medic că voi fi iar tătic. Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme. Nu se simte bine și nu vrea să se știe. Am fost foarte fericit de vestea primită. Am sărbătorit toată ziua, încă de dimineață”, a declarat acesta.

În același timp, Cristina Cioran a evitat să comenteze pe marginea declarațiilor fostului său iubit. Ea a menționat doar că a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate.

“Nu vreau să comentez nimic. Am avut niște probleme de sănătate și am fost să-mi fac niște analize. Nu e treaba lui dacă mie mi-e rău sau nu. Eu eram în spital, iar el îmi trimitea mesaje și mă suna insistent”, a spus aceasta.

Cristina Cioran, Dezvăluiri Despre Calvarul Trăit Alături de Fostul Iubit

În luna aprilie, Cristina Cioran a vorbit deschis despre perioada dificilă pe care a trăit-o alături de tatăl fiicei sale. Ea a solicitat un ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, însă după expirare, cererea de prelungire nu i-a fost aprobată.

La Xtra Night Show, Cristina a povestit cum a fost agresată de fostul iubit, evenimentele având loc chiar în prezența fetiței lor. Deși s-au despărțit după nașterea fiicei lor, vedeta i-a mai dat o șansă după un an, dar situația s-a înrăutățit rapid.

Blonda susține că fostul partener a fost influențat negativ de anturajul său și a încălcat de mai multe ori ordinul de restricție, intrând în casa Cristinei. În momentul în care aceasta a sunat la poliție, el ar fi devenit violent.

“Deși știa că are ordin de protecție, l-a încălcat de patru ori în 24 de ore. I l-am și arătat, dar degeaba. A venit seara când era și fiica noastră acasă. Eu ieșisem pentru un colet, iar el a intrat în scara blocului. A venit să mă provoace, când am pus mâna pe telefon să sun la poliție, a devenit agresiv, iar copilul a văzut tot.

S-a speriat, a început să țipe. E totul înregistrat la poliție. A doua zi a venit iar, la 12 ziua și a fost arestat. Atunci nu avea brățară. În prima seară nu l-au găsit, că plecase, a zis că nu știa de ordinul de protecție.

M-a și sunat de zeci de ori, deși nu avea voie, eram cu poliția lângă mine. El a declarat că avea nevoie de buletin pentru certificatul de deces al mamei lui, dar era eliberat deja, doar făcea mișto. Când a venit în casă, spunea că e sub influența anumitor lucruri”, a declarat Cristina.

Această poveste complicată și tensionată continuă să capteze atenția publicului, iar evoluțiile viitoare sunt așteptate cu interes.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts