Showbiz

Cristina Bâtlan se arată vulnerabilă într-o postare emoționantă la 50 de ani

Cristina Bâtlan se arată vulnerabilă într-o postare emoționantă la 50 de ani

Recent, Cristina Bâtlan a captat atenția publicului prin sinceritatea ei rară pe rețelele sociale. La împlinirea a 50 de ani, cunoscuta femeie de afaceri și-a surprins urmăritorii renunțând la imaginea sa mereu impecabilă pentru a împărtăși o fotografie autentică, fără machiaj.

Aceasta declarație deschisă a venit într-un moment în care Cristina, faimoasă pentru participarea sa în emisiunea “Imperiul Leilor” și pentru conducerea unui brand de încălțăminte apreciat în România, simte greutatea oboselii acumulate. Într-o postare pe Instagram, Cristina a scris:

“Fără energie, fără make-up, fără camere… pur și simplu obosită. Așa sunt eu acum. Chiar și atunci când te crezi de fier sau bine antrenat te prinde oboseala.”

Aceasta mărturisire vine la scurt timp după ce a sărbătorit jumătate de secol de viață, o etapă în care mulți se așteptau să o vadă în plină formă. Însă, chiar și cei mai puternici simt nevoia de repaus:

“Mie, de obicei primăvara îmi dă energie, însă acum simt că am nevoie de o doză mare de somn și de susținerea voastră”, a adăugat ea, împărtășind și imagini în care apare fără urmă de machiaj.

Răspunsul comunității online nu a întârziat să apară, mulți dintre urmăritori trimițându-i mesaje de încurajare. Transparența ei a fost primită cu admirație, mulți apreciind curajul de a se arăta într-o formă atât de neprelucrată și reală. Unii dintre comentatori au scris:

“La cât de multă energie oferi prin tot ceea ce faci și creezi este de înțeles. Ești minunată.”

„Foarte curajoasă postare, arătați foarte bine oricum, însă mi se pare așa un mare act să te arăți reală. Astfel foarte multe femei văd că e normal să nu fii întotdeauna perfecțiune, cu filtre, machiaj, etc. Bravo, doamnă!”

„Arătați impecabil și fără farduri sau modificări estetice, clar că câteodată oboseala ne atinge pe toți.”

Astfel, Cristina Bâtlan nu doar că a marcat un nou capitol în viața sa, dar a și redefinit modul în care liderii din afaceri pot interacționa sincer și uman cu comunitatea lor online.

Cristina Bâtlan se arată vulnerabilă într-o postare emoționantă la 50 de ani

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts