Showbiz

Cornel Palade trece prin momente extrem de dificile: O poveste de viață și carieră

Cornel Palade trece prin momente extrem de dificile: O poveste de viață și carieră

Cornel Palade, cunoscutul actor de comedie în vârstă de 70 de ani, se confruntă cu o perioadă dificilă în cariera sa. De la finalul anului trecut, când a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de pe PRO-TV, nu a mai avut niciun proiect TV. În cadrul acestei emisiuni, Palade a petrecut două săptămâni în jungla din Republica Dominicană, înainte de a solicita să fie eliminat.

Cu toate acestea, Palade nu este afectat de lipsa proiectelor în televiziune. Actorul spune că s-a obișnuit cu această situație și nu resimte nicio suferință din cauza acestei pauze forțate. „Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnu Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Palade.

Fiica sa Ada, plecată în Londra

Cu doi ani în urmă, în plină pandemie, fiica lui Cornel Palade, Ada, în vârstă de 33 de ani, a luat o decizie curajoasă: s-a mutat în Londra pentru a-și construi o carieră în teatru și pentru a căuta o viață mai bună. Această hotărâre, deși aducându-i împlinire personală, a cauzat o suferință profundă pentru tatăl său.

Relația dintre Cornel Palade și fiica sa rămâne însă una strânsă, chiar dacă distanța este considerabilă. „Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în funcție de cum are și timp, de programul său. Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tinereții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a spus Palade pentru Click!.

Relația cu Romică Țociu

În ultimii ani, Cornel Palade și Romică Țociu nu au mai urcat pe scenă împreună, fapt ce a generat speculații despre o posibilă separare a celebrului duo comic. Cu toate acestea, într-o ediție specială de Paște a unei emisiuni TV, cei doi au reapărut împreună și au oferit un scurt moment de comedie.

În timpul acelei emisiuni, Romică Țociu a vorbit deschis despre relația lor de prietenie, care durează de peste 30 de ani. „Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc! Fără mine, erai un nimeni”, i-a spus Romică Țociu lui Cornel Palade. Într-un moment plin de emoție, Țociu a adăugat: „După cum se vede, emoția mă sugrumă, pentru că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”

În concluzie, deși Cornel Palade traversează momente dificile în carieră și viața personală, sprijinul fiicei sale și al prietenului său de o viață, Romică Țociu, rămân constante și valoroase. Această perioadă de tranziție este un prilej de reflecție și de apreciere a legăturilor umane care l-au susținut de-a lungul anilor.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts