Showbiz

Controverse la Survivor România 2024: Iancu Sterp Reacționează Surprinzător după Pierderea în fața lui Zanni

Controverse la Survivor România 2024: Iancu Sterp Reacționează Surprinzător după Pierderea în fața lui Zanni

Scandal Enorm în Culisele Survivor! Iancu Sterp Reacție Surprinzătoare după ce a Pierdut Locul în Finală în fața lui Zanni

Finala Survivor România 2024 a fost marcată de un scandal de proporții, cu Iancu Sterp în prim-plan, după ce a pierdut în fața lui Zanni. Acesta a avut o reacție neașteptată și destul de intensă, iar acest episod a stârnit multe discuții printre fani și colegii de echipă.

Scandal Major în Finala Survivor România 2024

Zanni a fost primul concurent care și-a asigurat locul în marea finală a Survivor România 2024, după ce a dominat competiția în ultimele zile. Performanțele sale sportive l-au adus în duelul decisiv cu Iancu Sterp, unde a reușit să se califice direct în semifinală. Între timp, fratele lui Culiță și Andrei Ciobanu au rămas să depindă de votul publicului.

Pe 30 mai 2024, vor avea loc două voturi importante: unul pentru alegerea concurentului care se va duela cu Zanni în finală și unul pentru desemnarea câștigătorului premiului de 100.000 de euro al Survivor România All Stars 2024.

Ce s-a Întâmplat după Calificarea lui Zanni în Finală

Potrivit Viperele Vesele, lucrurile nu au decurs fără incidente. Iancu Sterp a fost profund nemulțumit că a pierdut în fața lui Zanni și a avut o izbucnire nervoasă. Deși cu o zi înainte îl critica pe Zanni pentru comentariile sale despre ceilalți concurenți, reacția sa a fost departe de a fi calmă.

„Zanni va câștiga duelul All Stars, ultimul duel din competiție. Duelul împotriva lui Iancu Sterp. Duelul în urma căruia se va califica direct în finala Survivor România All Stars, cu scorul de 4-0! Traseul va fi unul de noapte, pe toboganul mare, un traseu de apă și foc. În urma pierderii duelului, Iancu Sterp are o ieșire nervoasă. Începe să înjure, dărâmă un butoi. Rupe niște lemne. Aruncă cu ele. Trage de elementele de pe traseu. Cu alte cuvinte, distruge puțin decorul”, relatează sursa citată.

Probleme și Acasă pentru Iancu Sterp

Pe lângă competiția intensă din Dominicană, Iancu Sterp se confruntă și cu probleme acasă. Familia sa a intrat într-un conflict deschis cu Mara Bănică. Daniela Iliescu și mama Geta nu mai ascund tensiunile din relația lor, iar scandalul a izbucnit pe rețelele sociale după ce Mara Bănică a acuzat familia Sterp de comportament nepotrivit față de ciobanii lor.

Conflictul nu s-a oprit aici. Mara Bănică a decis să acționeze în instanță familia Sterp înainte de finala concursului. „Va rog cu ocazia asta, pe toată familia, că sunteți vreo 4-5, habar nu aveam, să nu mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături. Beți un ceai de tei și evitați internetul la nervi. Și da, ne vedem în instanța. Eu una să fiți siguri că v-am acționat astăzi în judecată pentru toate grozăviile pe care mi le ați trimis în privat sau le-ați declarat în presă”, a declarat Mara Bănică pe Instagram, pe 29 mai 2024.

Se pare că drama de la Survivor România 2024 nu se limitează doar la competiția din Dominicană, ci continuă și în viața personală a concurenților, adăugând un plus de tensiune și intrigă acestui show de succes.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts