Showbiz

Constantin Enceanu, dezvăluiri despre momentul în care era gata să divorțeze după 35 de ani de căsnicie

Constantin Enceanu, dezvăluiri despre momentul în care era gata să divorțeze după 35 de ani de căsnicie

Constantin Enceanu, cunoscutul artist, se bucură acum de o familie fericită și împlinită. Totuși, nu întotdeauna lucrurile au fost roz. La un moment dat, Enceanu a fost pe punctul de a renunța la căsnicia de peste trei decenii. Motivul? O neînțelegere legată de dorința sa de a avea mai mulți copii.

Chiar dacă între Constantin și soția sa a fost dragoste la prima vedere, relația lor nu a fost lipsită de provocări. Artistul și-a dorit mereu o familie numeroasă, însă soția sa nu a împărtășit aceeași viziune, dorindu-și doar un copil. Această diferență de opinie a creat tensiuni mari în relația lor.

Enceanu a recunoscut că, pentru o perioadă, a contemplat ideea divorțului din cauza acestei neînțelegeri. „N-am să o iert toată viața pentru asta. Soția mea nu a vrut să îmi facă al doilea copil. Am vrut să divorțez, ea a vrut doar un singur copil. M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți. Îmi doream viața de familie cu doi copii, voiam să văd casa plină,” a mărturisit Enceanu într-o emisiune TV.

Povestea de dragoste a celor doi a început în tinerețe, când artistul era DJ într-un club. Întâlnirea lor a fost una deosebită, cu Enceanu descriind-o pe soția sa ca fiind o „domnișoară elegantă, finuță, sfioasă, bună de gură.” Aceasta venea adesea să facă dedicații muzicale pentru colegii ei, iar astfel s-a înfiripat treptat o frumoasă poveste de dragoste între ei.

Enceanu subliniază că viața de cuplu nu este întotdeauna ușoară și că fiecare relație are suișurile și coborâșurile ei: „Cine spune că viața de cuplu este numai miere, nu știe ce vorbește.”

În final, fericirea artistului a fost completată de apariția nepoților, care i-au adus liniștea și împlinirea pe care și le-a dorit mereu. Povestea sa este o dovadă a faptului că, uneori, momentele de criză pot duce la o mai mare apreciere a lucrurilor simple și frumoase din viață.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts