Showbiz

Cine este soțul Mirelei Vaida și cum își trăiesc viața de familie

Cine este soțul Mirelei Vaida și cum își trăiesc viața de familie

Mirela Vaida, bine cunoscută pentru cariera sa în televiziune și la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, se bucură în prezent de o bine meritată pauză. După o vacanță plină de energie la Disneyland Paris alături de cei trei copii, Mirela și soțul ei, Alexandru Vaida, se relaxează acum într-o escapadă romantică în Italia. Recent, Mirela a postat pe Instagram câteva imagini rare în costum de baie, în care apare alături de soțul ei.

Activitatea profesională a Mirelei Vaida

Mirela prezintă emisiunea „Acces Direct” la Antena Stars și este, de asemenea, activă pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. În această perioadă de vacanță, își petrece timpul cu soțul ei, Alexandru, un bărbat discret care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Totuși, el își sprijină soția și apare ocazional în fotografiile de familie, spre bucuria fanilor Mirelei.

Cine este soțul Mirelei Vaida

În vacanța lor din Puglia, Italia, Alexandru Vaida a apărut în câteva fotografii postate de Mirela, care au fost apreciate de fanii ei. În timpul vacanței, Mirela a fost recunoscută de câteva românce cu care s-a fotografiat. „Așa arată o Mirela fericită, după câteva zile de vacanță! Vă trimit îmbrățișări din însorita Italia! Să aveți un weekend minunat!”, a scris ea pe Facebook. Vedeta a împărtășit și imagini în costum de baie, arătând o siluetă de invidiat după trei nașteri.

Povestea de familie

Mirela și Alexandru sunt căsătoriți din 2009 și au împreună trei copii: Carla, de 8 ani și jumătate, Vladimir, de 7 ani, și Tudor, de 4 ani. Alexandru este director comercial la o companie specializată în producția și vânzarea de sisteme de uși și ferestre din PVC și geam termoizolant.

O casă de vis lângă pădure

La 41 de ani, Mirela Vaida se poate declara fericită atât în carieră, cât și în viața personală. Pe lângă jobul bine plătit în trustul Intact și activitatea de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, ea are și numeroase contracte publicitare. Familia ei este însă prioritatea principală. În 2019, s-au mutat într-o casă nouă, lângă pădurea Snagov, unde se bucură de o priveliște superbă și de momente de relaxare.

Impresii despre Disneyland Paris

Înainte de vacanța din Italia, familia Vaida a vizitat Disneyland Paris, o destinație ideală pentru cei mici. „Ne-am întors aseară de la Disneyland Paris. Am fost acolo în luna de miere acum 15 ani, dar acum am revenit ca mamă cu trei copii. Chiar dacă era aglomerat, cu cozi interminabile și prețuri mari, Disneyland rămâne o experiență unică.

Am realizat, încă o dată, că oamenii pot coexista pașnic dacă sunt lăsați în pace, indiferent de rasă, religie, culoare, cultură sau continent. Am văzut oameni din toată lumea respectându-se, stând la aceleași cozi, bucurându-se de aceleași atracții, aplaudând la artificii și având grijă de copiii lor, dovedind că, dincolo de orice diferență, toți erau PĂRINȚI!”

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts