Showbiz

Cine câștigă Te Cunosc de Undeva 2024: Florin Ristei și Ilona Brezoianu aduc acasă marele premiu

Cine câștigă Te Cunosc de Undeva 2024: Florin Ristei și Ilona Brezoianu aduc acasă marele premiu

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a ajuns la finalul sezonului 20, dezvăluind în sfârșit marea echipă câștigătoare. Încă dinaintea finalei oficiale, surse din interior au dezvăluit că trofeul și premiul în valoare de 15.000 de euro au fost câștigate de către Florin Ristei și Ilona Brezoianu.

Acest sezon a fost cu adevărat special, aducându-i împreună pe foștii concurenți din sezoanele anterioare într-o competiție de tip „BEST OF”. Înainte de marea finală, programată pentru 25 mai 2024, cei de la CANCAN au reușit să afle cine sunt marii învingători ai acestui sezon.

Florin Ristei și Ilona Brezoianu au fost cei care au impresionat juriul și publicul cu transformările lor spectaculoase și interpretările autentice. Alături de alte șapte perechi talentate, ei au concurat pentru marele premiu, iar acum se pot bucura de victorie.

Cu un punctaj impresionant și o serie de transformări memorabile, echipa Super Neatza a adus acasă trofeul. Pentru Florin Ristei, acesta nu este primul titlu, el câștigând și în sezonul opt, însă pentru Ilona Brezoianu, aceasta este o premieră în cadrul competiției.

După această victorie răsunătoare, cei doi câștigători pot să-și consolideze și mai mult cariera în industria divertismentului. Florin Ristei a dezvăluit că prețul pentru aparițiile sale va crește considerabil, ajungând la 8.500 de euro pentru un concert. Cum a spus el într-un videoclip: „Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat.”

Așadar, victoria din sezonul 20 al emisiunii Te Cunosc de Undeva nu doar că aduce recunoaștere și satisfacție, dar poate deschide noi oportunități și poate influența semnificativ parcursul profesional al celor doi câștigători.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts