Showbiz

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin – Povestea Celor Trei Copii

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin - Povestea Celor Trei Copii

Într-un univers unde poveștile de viață ne surprind adesea, cea a Andreea Marin, admirată de mulți sub apelativul de „Zâna”, adaugă un capitol emoționant și profund. Dincolo de lumina reflectoarelor și succesul profesional, Andreea Marin se remarcă prin rolul său esențial de mamă, o responsabilitate pe care și-o asumă cu toată inima și sufletul. Dar câți știu cu adevărat cât de mare este familia Andreei Marin?

Povestea începe cu Violeta, fiica ei biologică, în vârstă de 13 ani, născută din căsătoria cu Ștefan Bănică Jr., o prezență constantă în viața publică și un nume familiar pentru admiratorii vedetei. Însă, familia Andreei Marin se extinde peste hotare, adăugând încă două inimi care bat în unison cu a lor: un băiețel din China și o fetiță din Africa. Acum mai bine de un deceniu, Andreea a ales să-și deschidă sufletul și să-i adopte la distanță, oferindu-le sprijin și dragoste, contribuind astfel semnificativ la creșterea și educația lor.

Acești copii, care astăzi sunt adulți trecuți de vârsta majoratului, au beneficiat de implicarea și grijă constantă a Andreei. În propriile cuvinte, „Zâna” descria acest angajament față de binele lor: „Am un băiețel în China și o fetiță în Kenya. Acum sunt mari și mă bucur că am putut să pun umărul și eu, alături de alți părinți din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate și la sistemul educațional. Practic, dacă nu ai șansa să fii educat așa cum se cuvine, nu îți creezi o șansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să crești. Contează și unde te naști.”

Dincolo de rolul său în familia extinsă, Andreea Marin își dedică viața și creșterea Violetei, punând un accent deosebit pe educația echilibrată și responsabilă. Vedeta își exprimă constant dorința ca fiica să se dezvolte frumos și armonios, fără a fi supusă răsfățului excesiv, menținând o relație strânsă, „de la femeie la femeie”, cu aceasta.

Andreea Marin nu este doar o figură publică admirată pentru talentul și cariera sa, ci și un model de altruism și dedicare familială. Prin implicarea sa în viața acestor trei copii, Andreea dovedește că familia nu este doar o chestiune de sânge, ci și una de inimă și suflet, unind destine și culturi într-o lume care are nevoie mai mult ca niciodată de dragoste și compasiune.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts