Showbiz

Casa de Lux a Mihaelei Rădulescu în Monaco: Oaza de Artă și Eleganță

Casa de Lux a Mihaelei Rădulescu în Monaco: Oaza de Artă și Eleganță

Mihaela Rădulescu a făcut o alegere curajoasă în urmă cu mulți ani când a decis să părăsească România și să se stabilească în Monaco, alături de partenerul ei, Felix Baumgartner. Cei doi locuiesc într-o reședință spectaculoasă, unde se bucură de momente de relaxare și romantism, departe de agitația cotidiană și de călătoriile lor frecvente în destinații exotice.

În vârstă de 53 de ani, Mihaela Rădulescu a transformat casa lor din Monaco într-un sanctuar al artei și designului interior. Fiecare colț al locuinței reflectă atenția sa meticuloasă la detalii și pasiunea pentru decor. Deși Mihaela preferă discreția în ceea ce privește viața personală, fotografiile disponibile ne permit să aruncăm o privire asupra luxului și eleganței ce definește acest spațiu unic.

Design Interior și Artă

Ambianța casei este dominată de obiecte de artă și mobilier de calitate superioară, majoritatea în nuanțe neutre. O terasă cu o vedere panoramică uluitoare completează tabloul, oferindu-i Mihaelei locul perfect pentru a savura cafeaua de dimineață și a se bucura de activități sportive.

Mihaela este cunoscută pentru gusturile sale rafinate în materie de design interior, așa cum mărturisește ea însăși: “Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei”.

Elementele de design distincte ale casei includ perdele care imită rochii, picturi nud și sculpturi reprezentând femei goale, oferind un aer artistic și sofisticat locuinței. Un exemplu notabil este scaunul proiectat de arhitectul italian Fabio Novembre, vândut pentru aproximativ 400 de dolari, care a devenit o adevărată atracție în casă.

Intimitate și Confort

Cu toate că are un program extrem de încărcat, Mihaela preferă să se ocupe personal de curățenie și cumpărături. Aceasta este doar una dintre multiplele modalități prin care își păstrează legătura cu viața de zi cu zi și cu intimitatea căminului său.

“Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric.”, subliniază Mihaela. “Îmi iau inima-n dinți și vă invit la mine… acasă! În fiecare zi, pe Instagram, câte un colțișor din… lumea mea. «Acasă» e povestea fiecărui suflet care o locuiește și orice «acasă» e bucurie și tihnă. Nu e musai să ne placă tot ce le place altora, pentru că e o treabă prea personală, în care fiecare își colorează viață și pereții cum simte, în care fiecare are matrița lui de confort și inspirație… Nici nu cred că are mare importanță cu ce decorăm casa, ci cu câtă viață, iubire și armonie o umplem…”

O Perspectivă Asupra Relației

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu admirabil, însă vedeta a clarificat că nu intenționează să se căsătorească din nou. Deși a fost căsătorită de trei ori, Mihaela nu mai crede în instituția căsătoriei și preferă să trăiască iubirea în prezent, fără constrângeri.

“Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața.”, a declarat Mihaela.

Locuința din Monaco a Mihaelei Rădulescu este mai mult decât o casă – este o expresie a personalității și pasiunilor sale, un loc de refugiu și confort, îmbogățit cu artă și design deosebit.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts