Showbiz

Carmina Vârciu la 22 de ani: Frumusețe și succes în ascensiune

Carmina Vârciu la 22 de ani: Frumusețe și succes în ascensiune

Fiica lui Liviu Vârciu a împlinit recent 22 de ani, iar celebrul ei tată a anunțat cu bucurie acest eveniment pe rețelele sociale. Carmina a sărbătorit cu stil și a împărtășit momente din ziua specială cu urmăritorii ei.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și Amy Teiceanu, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 8 mai. Tânăra a postat câteva fotografii de la petrecere, inclusiv unele alături de frumoasa ei mamă. Privind imaginile, este evident de unde a moștenit Carmina trăsăturile fizice – mama și fiica ar putea trece ușor drept surori, ambele fiind brunete, cu părul lung și un zâmbet fermecător.

Un mesaj emoționant a însoțit aceste imagini: “Mamă și fiică. 44 de ani și 22 de ani. Eu nu văd nicio diferență. Fix acum 22 de ani, într-o zi ca asta de miercuri, m-a adus la viață femeia asta superbă. Sunt mândră că ești mama mea, sunt mândră să fiu fiica ta. Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc”

Liviu Vârciu nu a uitat să-i ureze fiicei sale un călduros „La mulți ani” pe Instagram, postând o poză cu Carmina și tortul ei aniversar, însoțită de mesajul „La mulți ani, fetița lui tati”.

Relația dintre Liviu Vârciu și fiica sa cea mare, Carmina, devine tot mai strânsă. Tânăra a scris recent pe rețelele sociale: „Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare! Suntem foarte bine și ne înțelegem exact așa cum mi-am dorit mereu”.

Carmina este foarte activă pe platformele de socializare, în special pe Instagram și TikTok, unde își câștigă veniturile din contracte de imagine și postări sponsorizate. Cu o comunitate de fani în creștere, ea este la începutul unei cariere promițătoare de influencer. De asemenea, tânăra este interesată de jurnalism și s-a mutat din Arad în București pentru a urma cursurile Facultății de Jurnalism.

Liviu Vârciu a sprijinit această schimbare semnificativă în viața fiicei sale, ajutând-o să se stabilească în București prin achiziționarea unui apartament și a unei mașini. ”Copii mari, cheltuială mare! Trebuie să-i iau apartament lui fii-mea, în București, pentru că s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie să-i iau mașină și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie să fac altele”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

Pe lângă studiile sale, Carmina a început și o afacere, independentă de facultate, care îi aduce venituri considerabile. De ziua ei, Carmina a postat un mesaj introspectiv pe Instagram: “08.05. O zi simplă, ca oricare alta, doar că pentru mine are mai mult sclipici. Asta este o scrisoare de la mine pentru mine. Pot începe prin a spune că sunt mândră de mine. Chiar sunt. Sunt fericită și recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum. Toate lecțiile primite de la viață și toate situațiile prin care am trecut au ajutat la dezvoltarea și îmbunătățirea mea ca om. Muncesc și o să muncesc cât mai mult pentru a îmi extinde afacerea până depășesc limitele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă și că întotdeauna m-a ajutat și m-a ascultat. Am acumulat o anumită experiență până la vârsta asta minunată și chiar simt că sunt un alt om față de anii trecuți. Cred că asta e și ideea. Să te dezvolți, exact așa cum am făcut-o și eu. Mai am multe de învățat și de experimentat, dar revenind la începutul scrisorii, cum am spus, sunt mândră de mine. Aș mai avea multe de zis, dar nu mi-ar ajunge ziua de astăzi, așa ca restul le păstrez pentru sufletul meu. 22 e numărul meu norocos și am așteptat mult vârsta asta, așa ca am să mă bucur cât pot eu de ea”.

Mama Carminei i-a lăsat și ea un mesaj emoționant: „Nu știu cum au trecut 22 de ani. Să fii sănătoasă, fericită, toate visele tale să ți se împlinească! Dumnezeu să îți dea înțelepciune și să-ți ghideze destinul! Te iubesc”.

Carmina Vârciu demonstrează că este o tânără ambițioasă și plină de potențial, urmându-și pasiunile și construindu-și un viitor luminos.

Carmina Vârciu la 22 de ani: Frumusețe și succes în ascensiune

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts