Showbiz

Averea Ileanei Ciuculete: O moștenire în dispută la 7 ani de la deces

Averea Ileanei Ciuculete: O moștenire în dispută la 7 ani de la deces

Pe 14 martie s-au împlinit exact 7 ani de la pierderea Ileanei Ciuculete, o prezență emblematică în muzica populară românească, care ne-a părăsit după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Plecarea ei din lumea noastră nu doar că a lăsat un gol în inimile iubitorilor de muzică, dar a deschis și o pagină plină de incertitudini privind moștenirea sa.

Ileana Ciuculete, al cărei talent a răsunat în casele multor români, a lăsat în urmă nu doar amintiri, ci și o avere considerabilă. Din păcate, această avere a devenit mărul discordiei între cei dragi. Surse apropiate familiei au relevat că moștenirea sa a provocat dispute între cei apropiați, în special între cei doi fii, Cristian și Mugurel Sfetcu, și fostul soț, Cornel Galeș.

Duelul pentru dreptate a fost unul lung și anevoios. Cei doi frați, Cristian și Mugurel, au fost nevoiți să pornească un proces judiciar care a durat doi ani împotriva fostului partener al mamei lor, proces care și-a găsit rezoluția abia după trecerea lui Cornel Galeș în neființă. În urma unei decizii judiciare, apartamentul artistei, inițial evaluat la 150.000 de euro, a fost vândut la un preț considerabil mai mic, împărțindu-se echitabil între cei doi frați.

Tragicul sfârșit al Ileanei Ciuculete a avut loc într-un spital privat din Capitală, unde, în ciuda eforturilor medicilor, boala nemiloasă nu a iertat-o. Diagnosticața pe 8 martie 2017, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, culminând cu momentul în care a trebuit să-i spunem adio.

Această poveste nu doar că rememorează tristețea pierderii unei figuri iubite de muzica populară, dar subliniază și complexitățile legate de moștenirile lăsate în urmă. În amintirea Ileanei Ciuculete, să ne amintim să prețuim valorile și legăturile familiale, dincolo de zidurile materialului.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts