Showbiz

Aris Eram a semnat cu Antena 1: O nouă etapă în cariera fiului Andreei Esca

Aris Eram a semnat cu Antena 1: O nouă etapă în cariera fiului Andreei Esca

Aris Eram, fiul renumitei prezentatoare Andreea Esca și al lui Alexandre Eram, a făcut un pas major în cariera sa de televiziune prin semnarea unui contract cu Antena 1. Recent, el a început să facă parte din echipa „Super Neatza”, una dintre cele mai iubite emisiuni matinale din România. Prima sa apariție în acest show a avut loc duminică dimineață, oficializându-și astfel noul rol.

După ce a cucerit publicul în emisiunea „America Express”, unde a participat alături de sora sa, Alexia Eram, Aris a devenit rapid un nume cunoscut în televiziune. Carisma sa și spiritul aventurier l-au făcut să fie apreciat de telespectatori, deschizând noi oportunități în cariera sa profesională.

Anunțul colaborării sale cu Antena 1 a fost primit cu entuziasm de fanii „Super Neatza”. Mesajul de bun venit postat pe Instagramul oficial al show-ului a generat un val de curiozitate și interes.

Echipa emisiunii l-a întâmpinat pe Aris cu multă căldură, așteptându-se ca acesta să aducă o energie nouă și un suflu proaspăt programului.

“Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, a fost anunțul oficial făcut de echipa „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, arătând că tânărul este pregătit să se alăture universului lor plin de veselie și distracție.

„Super Neatza” este cunoscută pentru atmosfera sa vibrantă și momentele pline de divertisment, iar Aris Eram este așteptat să contribuie la consolidarea acestei reputații. Noua colaborare cu Antena 1 reprezintă un pas important în evoluția sa profesională, deschizând noi oportunități în domeniul media.

Deși debutul într-o emisiune nouă poate fi plin de emoții și provocări, Aris Eram s-a descurcat admirabil în prima sa apariție. Cu sprijinul familiei și al colegilor, tânărul a reușit să se adapteze rapid și să ofere telespectatorilor o experiență plină de prospețime și entuziasm.

Sora sa, Alexia Eram, i-a fost alături în această etapă importantă, oferindu-i suport și încurajare.

“Chiar dacă este duminică, m-am trezit la 7:30 pentru a-l duce pe Aris la prima lui zi de emisiune. De acum îl puteți vedea la Neatza cu Răzvan și Dani. Am emoții pentru el, dar sunt sigură că se va descurca,” a declarat Alexia, demonstrând mândria familiei pentru reușita sa.

„Super Neatza” este unul dintre cele mai apreciate programe matinale din peisajul media românesc, oferind telespectatorilor momente de distracție și bună dispoziție în fiecare weekend. Echipa, formată din Diana Munteanu, Ilona Brezoianu, Cuza, Nicolai Tand și Cătălin Rizea, își propune să aducă zâmbetul pe buzele celor care îi urmăresc, oferind un mix de divertisment și informație plăcută pentru începutul fiecărei zile de weekend.

Această nouă etapă din cariera lui Aris Eram este privită cu mult entuziasm și optimism, atât de familie, cât și de fanii emisiunii, așteptându-se ca tânărul să aducă un plus de dinamism și originalitate show-ului.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts