Showbiz

Antonia dezvăluie reguli stricte de educație pentru copii săi

Antonia dezvăluie reguli stricte de educație pentru copii săi

Recent, cunoscuta cântăreață Antonia a dezvăluit strategiile sale de a gestiona impactul tehnologiei asupra celor doi băieți ai săi, Achim și Dominic. Într-un interviu acordat Digi FM, Antonia a explicat că a întârziat intenționat momentul în care le-a permis accesul la gadgeturi, rețele sociale și jocuri video.

Antonia a declarat:

“Eu am încercat să întârzii momentul și am reușit, culmea. Le-am luat mai târziu telefoane și așa mai departe. Le-au primit acum doi ani sau un an. Le-am spus că există niște reguli. Odată ce intră în casă, nu mai au voie să stea pe telefoane, pentru că au jocuri, console.”

Artista își dorește ca băieții ei să-și urmeze pasiunile artistice, iar acest lucru se reflectă în activitățile lor. Într-un interviu din octombrie 2023, Achim și Dominic au dezvăluit că sunt pasionați de actorie, muzică și dans. Ambii frați au participat la castinguri, impresionând prin talentul lor.

În ceea ce privește aspectul fizic, Antonia le oferă libertatea de a-și alege singuri tunsoarea și hainele. La premiera filmului „Băieți deștepți”, în care joacă tatăl lor, Dominic a fost văzut cu părul tuns scurt și cercei în urechi, iar Achim purta o bandană și părul împletit în codițe.

Antonia a mai menționat că în familia lor există o regulă nescrisă legată de vacanțe. Artista organizează atât vacanțe cu copiii, cât și cu partenerul său, subliniind importanța ambelor tipuri de concedii.

Privind înapoi la propria copilărie, Antonia a povestit cu nostalgie despre anii petrecuți în Las Vegas, unde părinții ei lucrau la circ. A amintit cum a învățat să curețe copitele cailor, despre experiența de a fi luată pe sus de un elefant și despre visul ei de a învăța să călărească.

Aceste mărturisiri ale Antoniei oferă o privire detaliată asupra modului în care încearcă să mențină un echilibru între tehnologie și viața reală în educația copiilor săi, încurajându-i în același timp să-și urmeze pasiunile artistice.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts