Showbiz

Aniversarea de 7 ani a Andreei Berecleanu: O escapadă romantică în Praga

Aniversarea de 7 ani a Andreei Berecleanu: O escapadă romantică în Praga

Andreea Berecleanu sărbătorește 7 ani de căsnicie cu o escapadă la Praga

Andreea Berecleanu a surprins pe toată lumea cu ocazia aniversării de 7 ani de căsnicie, alegând să petreacă acest moment special alături de soțul ei, medicul Constantin Stan, în frumoasa capitală a Cehiei, Praga.

În timpul sejurului lor, Andreea a împărtășit un mesaj emoționant, subliniind admirația pentru orașul plin de istorie și cultură. „De vineri, prin Praga. Ce vedem? Dar ce nu vedem…! E adevărat, toate biletele și rezervările le-am făcut cu doar câteva ore înainte, online. Și ne-au prins bine, n-am mai stat la cozi lungi. Restul, ca de obicei, am ales spontan.”

Praga s-a dovedit a fi destinația perfectă pentru această aniversare, oferind un peisaj romantic și o atmosferă încărcată de artă și arhitectură impresionantă. Deși temperaturile au fost mai scăzute decât acasă, soarele a adus un plus de farmec escapadei lor.

În plus, cei doi au sărbătorit și ziua de naștere a lui Constantin Stan în acest cadru de vis. Andreea i-a transmis soțului său un mesaj plin de afecțiune și recunoștință: „Te-ai născut din iubire și meriți să fii iubit toată viața. Pentru cum ești tu, cu toate ale tale, ‘ciudățenii’, așa cum te alintăm. Și noi, eu, familia întreagă, prietenii, te iubim. Fii, iubitule, liber să descoperi, să inventezi, să citești, să adori tehnologia, progresul, sala ta de operații, știu cât sunt de importante pentru tine. Și mai știu că mereu ai găsit în sufletul tău un loc cald, bun și iubitor pentru noi. Să-ți fie viața o surpriză frumoasă, să fii sănătos și fericit! La mulți ani! Dr. Constantin Stan.”

Această escapadă la Praga a fost nu doar o sărbătoare a anilor petrecuți împreună, ci și o reconfirmare a iubirii și respectului profund care îi leagă pe Andreea și Constantin. Să le urăm și noi „La mulți ani” și multe alte momente fericite împreună!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts