Showbiz

Aniversare de vis pentru Cristina Spătar în Dubai

Aniversare de vis pentru Cristina Spătar în Dubai

Cristina Spătar a avut parte de o aniversare de neuitat pe 17 iunie, când a împlinit 52 de ani. Sărbătoarea a avut loc în fastuosul Dubai, unde cântăreața a fost răsfățată ca o adevărată regină.

Petrecere pe iaht și sejur de lux

Cristina Spătar și-a început aniversarea cu o petrecere exclusivă pe un iaht, alături de familie și prieteni apropiați. Pentru a completa această experiență de neuitat, ea a fost cazată într-un hotel de lux unde o noapte costă 5.000 de euro. Burj al-Arab, renumitul hotel de 7 stele din Dubai, a fost gazda acestui sejur, oferind un apartament de 200 de metri pătrați, cu scară interioară și o priveliște spectaculoasă.

Cadouri și surprize de la soț

Soțul ei, milionarul Vicențiu Mocanu, s-a asigurat că această aniversare va fi una memorabilă. „Mă simt împlinită! Sunt într-un moment foarte frumos al vieții mele! Am petrecut așa cum mi-am dorit de ziua mea și am avut alături oameni de suflet,” a declarat Cristina.

Cadourile primite de cântăreață au fost pe măsura sărbătorii: flori, diamante, genți și pantofi de designer. Vicențiu Mocanu a avut grijă să îi ofere și un ceas mult dorit, un colier cu diamante și patru genți de la un brand faimos, alături de mai multe perechi de încălțăminte de la brandul ei preferat, parfumuri și multe flori.

O aniversare de trei zile și trei nopți

Pe parcursul celor trei zile și trei nopți petrecute în Dubai, Cristina Spătar a avut parte de experiențe de neuitat. A făcut plajă la piscina hotelului, a participat la un concert Jason Derulo alături de Costi Ioniță, și a încheiat seara la restaurantul Urla din Dubai, unde a suflat din nou în lumânări și a fost tratată ca o regină.

Această aniversare a fost pentru Cristina Spătar nu doar o celebrare a vârstei, ci și o reafirmare a fericirii și împlinirii pe care o simte în acest moment al vieții. „Le mulțumesc tuturor prietenilor care au ținut să mă felicite și să îmi transmită cele mai frumoase gânduri de ziua mea. Am primit cele mai frumoase urări, mai multe ca niciodată!”, a mai adăugat artista.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts