Showbiz

Anisia Gafton și Florin Serghei se logodesc după cinci ani de relație

Anisia Gafton și Florin Serghei se logodesc după cinci ani de relație

Bat clopotele de nuntă pentru Anisia Gafton și Florin Serghei!

După o relație de cinci ani, Anisia Gafton și Florin Serghei au decis să facă pasul cel mare. Serghei a surprins-o pe Anisia cu o cerere în căsătorie plină de romantism, într-un cadru de vis, lăsând-o fără cuvinte.

Emoționată și fericită, Anisia a spus „DA” cu inima deschisă, răspunzând cu entuziasm la propunerea lui Serghei. Cuplul a împărtășit imediat vestea cu fanii lor pe rețelele de socializare, primind o mulțime de mesaje de felicitare și susținere din partea acestora.

Într-un videoclip postat pe Instagram, Anisia, purtând o rochie albastră ce amintea de o zeiță elenă, a fost surprinsă de gestul romantic al lui Serghei. Momentul a avut loc într-un peisaj idilic din Grecia, adăugând un plus de magie și frumusețe cererii în căsătorie.

Anisia a scris „Am spus DA” alături de fotografia în care își arată inelul de logodnă, iar imaginea a strâns rapid mii de like-uri și comentarii de felicitare.

Cum s-au cunoscut Anisia și Serghei

Într-un interviu recent pentru Revista VIVA!, Anisia Gafton a povestit cum l-a întâlnit pe viitorul ei soț, Serghei. Cei doi s-au cunoscut la o seară pentru amatori la Open Mic și au fost colegi pentru o perioadă înainte de a începe o relație.

„Nu îmi amintesc cine a făcut primul pas, el crede că eu, eu cred că el”, a spus Anisia. Deși au momente tensionate, reușesc să le depășească prin comunicare și înțelegere reciprocă.

„Ne înțelegem bine pentru că vorbim aceeași limbă și avem același accent. El este mai realist, eu sunt mai visătoare, dar ne completăm perfect. Contrariile se atrag. Eu când vorbesc, el ascultă și invers. Cedăm pe rând când simțim că este necesar. Ne cunoaștem bine și știm când e cazul să facem compromisuri,” a adăugat Anisia.

Această poveste de dragoste ne arată că, indiferent de provocări, iubirea adevărată găsește întotdeauna o cale. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce le rezervă viitorul celor doi!

Anisia Gafton și Florin Serghei se logodesc după cinci ani de relație

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts