Showbiz

Andreea Tonciu: „Soțul meu nu face altceva decât bani…”

Andreea Tonciu: "Soțul meu nu face altceva decât bani..."

Andreea Tonciu, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit recent cum ea și soțul ei, Daniel Niculescu, își împart responsabilitățile în cadrul familiei lor. Fosta prezentatoare TV a explicat că singura sarcină a soțului ei este să aducă bani în casă.

Cum își împart Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sarcinile în familie

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt împreună din 2015 și s-au căsătorit în 2016. Ei au o fiică, Rebecca Maria, care se apropie de vârsta de 8 ani. Într-un interviu recent, Andreea a discutat despre modul în care se împart sarcinile în familia lor.

„Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face altceva decât bani, atât. Nu face nimic altceva în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok. Da, de ce nu? Ce, mi-am luat sclav să strângă? Nu. Ce, mi-am luat babysitter să stea cu copilul? Nu. Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul. Dacă sunt și weekenduri când ieșim împreună la munte, la mare, în vacanțe, da. Dar așa, să stea soțul cu copilul afară, nu. Eu stau, pentru că eu nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu fac toate cumpărăturile singură, tot ce înseamnă casă”, a spus Andreea Tonciu.

În același interviu, Andreea a negat speculațiile despre un posibil divorț. Ea a menționat că, deși există certuri în căsnicia lor, nu s-a pus niciodată problema unei separări.

Viața de zi cu zi a Andreei Tonciu

Andreea a oferit detalii despre rutina ei zilnică. Se trezește în fiecare dimineață între 7:00 și 7:30, își duce fiica la școală, apoi se întoarce acasă și își bea cafeaua cu o prietenă. După aceea, îi pregătește micul dejun soțului, face curățenie prin casă, gătește sau se relaxează, o ia pe Rebecca de la școală și o duce la activități precum dansul sau la joacă afară. Ziua ei se încheie cu cina în familie.

Referitor la o eventuală despărțire de soțul ei, Andreea a declarat:

„Nu m-aș vedea lângă alt bărbat. Nu-mi doresc, nu vreau. Nu cred. N-ai de unde să știi ce te așteaptă mâine. Eu fac tot ce trebuie să fac. Poate să fie într-o relație totul ok, dar, dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, e egal cu zero. Poate să mi se întâmple mie, poate să i se întâmple lui. La mine sunt mai puține șanse, pentru că nu umblu cât umblă el.”

Cu ce se ocupă Daniel Niculescu?

Daniel Niculescu este fost sportiv de performanță și a locuit o perioadă în Bologna. A practicat boxul mai mulți ani, iar acum conduce unul sau mai multe afaceri.

Astfel, Andreea și Daniel au găsit un echilibru în care fiecare își asumă roluri diferite pentru a menține armonia în familie.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts