Showbiz

Andreea Marin: „Violeta nu va urma cariera lui Ștefan Bănică Jr.”

Andreea Marin: „Violeta nu va urma cariera lui Ștefan Bănică Jr.”

Andreea Marin: „Violeta nu va urma cariera lui Ștefan Bănică Jr.”

Andreea Marin, cunoscută pentru autenticitatea sa în industria showbiz-ului românesc, și-a exprimat recent opinia clară despre cariera fiicei sale, Violeta. Într-o discuție sinceră, vedeta a abordat zvonurile legate de posibilitatea ca adolescenta să urmeze cariera tatălui ei, Ștefan Bănică Jr., și să joace într-o nouă versiune a filmului „Liceenii”.

Andreea Marin nu vrea ca Violeta să urmeze cariera lui Ștefan Bănică Jr.

În cadrul interviului, Andreea Marin a clarificat că aceste zvonuri nu au niciun fundament real. Chiar și așa, dacă Violeta ar dori să urmeze o carieră în film sau muzică, Andreea ar fi alături de ea, susținând-o în tot ceea ce o pasionează.

„A fost un zvon doar. O voi susține în ceea ce o va pasiona.(…) E un bun comunicator, o fire organizată ca și mine, are o minte ageră! Dumnezeu să o țină sănătoasă și în rest am încercat să-i deschid aripile către viitor. Dar ea știe că și de efortul și imaginația ei depinde cum se va așterne acesta. Doamne ajută!”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin discută despre viitorul iubit al Violetei

Vedeta a vorbit deschis și despre eventualitatea ca fiica sa să înceapă o relație, subliniind că Violeta, ajunsă la vârsta adolescenței, va avea parte de sprijinul ei.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță.” a adăugat Andreea Marin.

Relația specială dintre Andreea Marin și Violeta

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au o relație extrem de apropiată. Cele două sunt adesea văzute împreună la evenimente mondene și împărtășesc momente speciale pe rețelele sociale. Recent, Violeta a împlinit 15 ani și a fost în centrul atenției la petrecerea sa aniversară.

Andreea Marin este mândră de realizările fiicei sale și o sprijină în toate pasiunile ei.

“Am grijă și îi respect intimitatea. Pictura este o pasiune de-ale ei, dar nu am văzut-o că își dorește, nu și-a exprimat dorința de a face o carieră din asta. Scrie foarte bine scenarii în limba engleză, sunt extraordinare, și nu zic asta pentru că este fiica mea, pictează, desenează, cu anumite tehnici speciale pe care le-a învățat la cursurile de artă de la școala ei. Dansează, cântă la pian, îi place actoria și merge la cursuri de actorie. Indiferent ce va alege să urmeze în viață eu voi fi alături de ea”, a declarat Andreea Marin despre Violeta.

Aceste declarații evidențiază cât de importantă este pentru Andreea Marin fericirea și dezvoltarea personală a fiicei sale, subliniind că va fi mereu un sprijin pentru Violeta, indiferent de drumul pe care aceasta va alege să-l urmeze.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts