Showbiz

Andreea Bălan uimește în Australia cu o rochie de 20 de euro

Andreea Bălan uimește în Australia cu o rochie de 20 de euro

Andreea Bălan uimește în Australia cu o rochie de 20 de euro

Andreea Bălan, cunoscută pentru stilul său impecabil, a demonstrat încă o dată că nu este nevoie să cheltuiești sume mari pentru a atrage atenția. Într-o apariție recentă pe străzile din Brisbane, Australia, artista a purtat o rochie scurtă și colorată, care a costat doar 20 de euro.

Andreea, însoțindu-și iubitul, Victor Cornea, la un turneu de tenis, a optat pentru o ținută lejeră, dar de efect. Rochia, în culori calde, i-a pus în evidență silueta și a arătat că poți arăta fabulos fără a cheltui o avere.

„La pas prin Brisbaine, al treilea oraș ca populație din Australia. E foarte liniștit, cu foarte multă verdeață și parcuri. Oamenii sunt foarte relaxați, prietenoși, iar mâncarea delicioasă”, a spus Andreea pe rețelele sociale, exprimându-și încântarea față de oraș.

Economiile și lecțiile financiare ale Andreei Bălan

Deși trăiește în lumina reflectoarelor, Andreea Bălan este extrem de atentă la cheltuieli și economii. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că este mereu precaută cu banii, economisind pentru a face față eventualelor situații neprevăzute.

„Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea.

Cariera sa i-a adus câștiguri semnificative, dar nu au lipsit și momentele de pierdere financiară. „Am pierdut de două ori bani. După perioada André, când m-am trezit la 18 ani fără nimic și am luat-o de la zero. Și apoi, la 25 de ani, când am cumpărat un apartament. Am dat 90.000 de euro și nu s-a mai construit. Nu mi s-a întâmplat doar mie.

Nu am luat-o ca pe o dramă. Eram în vâltoarea carierei mele, aveam atât de multe concerte și în continuare făceam bani, încât nu am stat să mă gândesc, să mă lamentez sau să mă victimizez. Am mers mai departe, am făcut bani și mi-am făcut o casă.”

Astăzi, Andreea se bucură de o stabilitate financiară și a reușit să își răscumpere partea de casă de la fostul iubit, dar nu a uitat lecțiile valoroase învățate: „Acum toată casa e a mea, am răscumpărat cealaltă parte de la fostul iubit. Totul e foarte bine acum, dar lecțiile astea m-au învățat să fiu mai cumpătată și să realizez că totul este efemer din punct de vedere financiar.

Trebuie să fii cumpătat, ăsta este sfatul pe care îl dau oricărui artist nou”, spunea Andreea Bălan.

Astfel, Andreea Bălan nu doar că impresionează prin aparițiile sale, dar și prin modul responsabil în care își gestionează finanțele, oferind un exemplu de urmat pentru toți cei din jurul ei.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts