Showbiz

Andreea Bălan și Victor Cornea: Povestea Relației și Adevărul Despre Numele de Familie

Andreea Bălan și Victor Cornea: Povestea Relației și Adevărul Despre Numele de Familie

Andreea Bălan și Victor Cornea: Povestea unei Iubiri Moderne

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt într-o relație de aproximativ un an și, în ciuda distanței care îi desparte adesea, relația lor a evoluat frumos și armonios. Artista, vizibil îndrăgostită de Victor, nu ezită să apară alături de el ori de câte ori are ocazia, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor și a presei. Mulți se întreabă dacă Andreea Bălan s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea.

De ce Folosește Andreea Bălan Numele de Familie al Lui Victor

Răspunsul la această întrebare a venit chiar de la Andreea Bălan. Într-un recent podcast, artista a clarificat situația și a explicat de ce apare numele de familie al partenerului ei pe diverse documente. De fapt, Andreea nu s-a căsătorit cu Victor Cornea. După divorțul complicat de George Burcea, Andreea nu are în plan să se recăsătorească momentan.

Ea a explicat că utilizarea numelui „Cornea” este, în mare parte, o convenție practică și amuzantă pentru evenimentele la care participă alături de Victor.

„Da, dar el poate pune pe pass-ul acela (n.r. pe cartelă) orice dorește. Poate să scrie antrenor, poate să scrie invitat și ne distrăm. Uneori, trece soție, adică scrie ce vrea el acolo. La hoteluri, mă trece soție, de exemplu, și apare doamna Cornea, ca să fie mai simplu. Acolo nimeni nu știe cine sunt, fac parte doar din echipa lui. (…) Este amuzant, eu colecționez pass-uri”, a mărturisit Andreea Bălan.

Încheierea Proceselor cu George Burcea

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț plin de conflicte și acuzații reciproce cu fostul ei soț, George Burcea. După patru ani de procese, cei doi au ajuns în cele din urmă la un acord. Andreea a subliniat importanța deciziei de a nu mai vorbi despre fostul ei soț pentru a evita rănirea reciprocă și, cel mai important, pentru a proteja fetele lor de eventuale suferințe.

Povestea Andreei Bălan și a lui Victor Cornea continuă să atragă atenția, nu doar pentru romantismul și complicitatea lor, dar și pentru modul deschis și sincer în care Andreea își expune viața personală, fără a ascunde nimic esențial de ochii publicului.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts