Showbiz

Andreea Antonescu Dezvăluie Dorința pentru un Al Treilea Copil și o Nouă Nuntă

Andreea Antonescu Dezvăluie Dorința pentru un Al Treilea Copil și o Nouă Nuntă

Andreea Antonescu, o figură bine cunoscută în peisajul mediatic românesc, și-a exprimat recent dorința de a-și mări familia și de a se căsători din nou. Artista, care a trăit intens bucuria maternității de două ori, își imaginează cu entuziasm posibilitatea de a fi mireasă o dată în plus.

Despărțirile nu i-au fost ușoare, fiecare relație anterioară lăsând în urmă amintiri și lecții prețioase. Prima căsnicie s-a încheiat cu nașterea fiicei sale, Sienna, iar o relație mai recentă s-a sfârșit după venirea pe lume a celei de-a doua fetițe. Cu toate acestea, Andreea a ales să privească spre viitor cu optimism și speranță.

Aproximativ un an în urmă, ea a mărturisit că relația cu partenerul său s-a încheiat. Vestea a surprins mulți dintre fanii săi, care sperau să o vadă pe Andreea fericită și împlinită alături de acesta. Cu toate acestea, artista nu a pierdut speranța într-o nouă început.

În ciuda obstacolelor, Andreea nu își pierde încrederea în posibilitatea de a-și reconstrui viața sentimentală și de a adăuga încă un membru familiei sale. “Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că, povestea merge mai departe. Nu am planuri (n.r. – de viitor) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri. Eventual, îmi fac planuri peste o zi – două”, a împărtășit ea în cadrul unui podcast.

Andreea recunoaște că nu este ușor să crească singură doi copii, dar se bucură de fiecare moment petrecut alături de fiicele sale. Prietenii și suportul lor necondiționat joacă un rol crucial în viața sa, ajutând-o să treacă peste momentele dificile.

“Nu e ușor să crești doi copii! Am o prietenă care mă mai ajută din când în când, dar cam atât! În rest, sunt doar eu cu fetele mele! Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt o femeie puternică, care s-a descurcat întotdeauna, indiferent de situație”, a adăugat ea cu sinceritate.

Astfel, Andreea Antonescu continuă să își urmeze visurile și să privească spre viitor cu încredere și determinare, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă și să-și împlinească visul de a avea o familie mare și fericită.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts